Serio bluetooth højttaler manual

Mp3- afspiller og nyd en musikoplevelse i særklasse. Kvalitets højtaler fra SERIO i et trendy design. Den har en fantastisk højtaler. Dette er underkategorien Audio.


Vi beder dig læse denne manual grundigt, før du tager din nye højtaler i brug. Vi er ikke ansvarlige for person- eller produktskader forårsaget af forkert eller uansvarlig brug af produktet. Hvis du oplever tekniske problemer, beder vi dig kontakte vores . Portable_Wireless_Speaker_MD-12_U. Opret binding og tilslut højttaleren via. Bluetooth højttaler mærke.


Tilslut højttaleren manuelt. Foretag og modtag opkald. Produkt- og sikkerhedsoplysninger. Ophavsrettigheder og andre bemærkninger. Bærbar trådløs højttaler.


Originale Veho Retro højttaler, som. Betaling kan gøres ved kontant afregning ved fremmøde, . Gls forsendelse til adressen inkl. Audio Pro har præsteret en strålende opfølger til sidste års bedste trådløse højttaler.


Men det gør den så godt, at du knap tror dine egne ører. Du kan også koble en subwoofer til samt flere trådløse højttalere. Fantastisk lyd i denne Stereo højttaler i Serio design Denne højttaler har en fantastisk god lyd med en god dybde i musikken samtidig med at den har en rigtig god bass.


Højttaleren har et flot Aluminiums design og en smart lille hank der gør den nem at. Altså får man en ekstra læderrem, hvis man skulle ønske at udskifte den sorte læderrem, SP-var . Ask your dealer for advice. Position the wireless speaker within a distance of meters from the TV. Read the user manual of the device for specific information on pairing and on.


Deals og tilbud på Serio bluetooth højttaler – få samlet overblik. Bedste bærbare bluetooth mini højtaler – vi tester og guider til de bedste bluetooth højtalere til farten. Chill Innovation SP- USB kabel til opladning, minijack kabel, manual og ikke mindst en ekstra læder-rem i brun – den sorte er påsat som standard.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop