Vuf frederiksberg studievejledning

Når du henvender dig til VUF bliver du tilbudt en personlig samtale med en studievejleder , som hjælper med at sammensætte det rette uddannelsesforløb for dig ud fra din baggrun interesser, ønsker om videreuddannelse osv. Se ofte stillede spørgsmål til . Læs om dine muligheder for studievejledning på VUF , og find telefonnumre, mail og træffetider her. VUF er et seriøst uddannelses-. På VUF kan du komme i gang med at lære dansk kort tid efter visitationen, uanset hvilket niveau du er på.


Før du kan starte på danskundervisning for voksne udlændinge på VUF , skal du til en samtale med en studievejleder. Se telefon, mail og træffetider for studievejledningen på VUF. Vi har kursusstart flere gange om året.


Gennem en samtale med studievejlederen sikrer vi, at du bliver tilmeldt fagene på niveauer, der passer dig. Før hver kursusstart modtager du et brev om holdoprettelse og bekræftelse på dine . VUF tilbyder undervisning i en lang række af disse enkeltfag. Fagene afsluttes med en prøve, og du.


Til gengæld stiller VUF netværk, print og software til rådighed incl. Book en tid til en samtale eller kontakt en studievejleder på tlf. Send en mail med navn og tlf.


På VUF lægger vi vægt på et rart og udviklende studiemiljø, hvor der er tid og rum til den individuelle kursist. Kursistsiderne giver dig, som allerede går på VUF , adgang til de mest benyttede sider. Den daglige opdatering omkring ændringer i undervisning kan ses i Ludusweb, hvor du også kan følge med i fravær, lektier, skriftlige afleveringer mm. Kontaktinformation på Voksen Uddannelsescenter Frederiksberg ( VUF ) Frederiksberg , telefonnummer, adresse, se information for firmaer.


Hvis du søger uddannelser på andre adresser end den viste, kan kortet i højre side anvendes til at se disse adresser. Mangler: studievejledning Voksen Uddannelsescenter Frederiksberg (VUF), Frederiksberg - Krak. Du kan tage fag på FVU og . Så har du et sikkert sted til tlf, Ipa computer - og lad os bære dine tunge bøger og tasker. Det koster kun 2- om måneden dvs.


VOKSENUDDANNELSESCENTER FREDERIKSBERG. Falstersvej 3- Frederiksberg. Derudover skal du: medbringe . Tilmelding til VUS EUX forberedende. Kom forbi i vores åbningstid.


Hvis du er usikker på, hvilke fag du skal vælge, eller hvilken uddannelsesvej du skal tage, så kom fordi til en snak med en af vores vejledere. Vores studievejledning har åbent dagligt: Mandag til fredag kl. Kulturcafé omfatter afdelinger i Haderslev, Aabenraa og Sønderborg. VUF Frederiksberg , Frederiksberg.


Den er åben for offentligheden med tilbud om et spændende koncept af retter med en markant grøn og grov profil til fornuftige priser.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop