Webdagbogen

MenuMeddelelserUndervisningsbeskrivelser. Arrow down key opens calendar element for choosing the date. Frie tjenester - Free services.


På VUF har alle kursister fri internet (WiFi) og licenser til Office 365. At VUF all students have free internet (WiFi) and licenses for Office 365. Sammensæt en hel HF over 2½ eller år, eller vælg et eller flere fag fx en 1- årig uddannelsespakke. Her er også ½ års forløb, der gør dig klar til EUX på erhvervsskolen.


En del fag kan du tage som E-learning. Vælg et eller flere fag på niveau med folkeskolens 9. Fronter indeholder alle praktiske oplysninger. Det er der, du finder fx deadlines og blanketter. Vi har her samlet link til nogle informationer, som kan have særlig interesse: Er du ny kursist på VUC? Skolen holder lukket - St.


Vi åbner for tilmelding til enkeltfagshold tirsdag d. Vi giver jer, der allerede er aktive på . Advarsel: Javascript er deaktiveret. HF-kursist - Tjek webdagbogen , vi kører varsler i dag! Der køres både og varsler i dag.


Et gult varsel = med en skriftlig advarsel, det kan du læse mere om på. Beskriver hvordan man som underviser kan aflyse lektioner i webdagbogen. WEB-dagbogen for kursister.


På kursistsiden ligger der et link til Web-dagbogen. Herunder vises login skærmen. Når du logger ind første gang, kommer dette skærmbillede frem.


Du logger ind som vist ovenfor og skal derefter angive en ny kode - se nedenfor. Taster du senere forkert gange bliver din . Lektier til de enkelte mødegange. For dig der har brug for at tage et enkelt eller nogle få fag. Det kunne studievejlederen ikke svare på, men hun henviste dog til, at det var et “ krav,” at jeg selv skal følge mit fravær inde på webdagbogen , men dette “krav” har jeg ikke hørt noget som helst om.


Det står i absolut ingen af de breve, jeg har modtaget, og det er ikke synligt på deres hjemmeside. Da jeg sad og talte med . Hjælp til temaopgave om harmoniske svingninger opg pkt 2. EdCoGentage og træne en quiz. Rumguide til matC flex forår .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop