Salg af brugte bøger

Danmarks største portal for køb og salg af brugte bøger. Efterlyste bøger for de sidste. Det er nemt at sælge brugte bøger på Pensum.


Opret en profil, indtast data på din bog og vent indtil en køber kontakter dig. Klik ind på dit fakultet eller professionsuddannelse herunder, hvor vi løbende opdaterer listen af udvalgte bøger , vi køber i butikkerne. Du kan sælge din brugte pensumbog i .

Køb og salg af brugte bøger og blade på DBA. Find de bedste tilbud og billigste priser på både nyt og brugt indenfor Studiebøger til salg på DBA. Køb, salg og bytte af brugte bøger og magasiner.


Udvid bogsamlingen eller få læst op på emner, der interesserer dig. Find billige tilbud på GulogGratis. Vores mål er, at bringe det samlede udbud af antikvariske titler op på cirka 500. Lige nu tester vi på et begrænset antal antikvariater, men vi vil efterhånden åbne op for flere. Du vil ofte godt kunne komme af med dine skønlitterære klassikere og dine gode fagbøger, men den helt store gevinst er der desværre kun på sjældne titler.


Vi er altid på udkig efter mindre eller større bogsamlinger - også brugte bøger.

Her kan du nemt og billigt købe og sælge brugte studiebøger. Vi kører over hele landet, og giver gerne tilbud på hvad bøgerne er værd. Spar mange penge ved at købe brugte lære -og studiebøger her.


Denne side er oprettet til at sælge dine brugte studiebøger på RUC. Tilgavn for dig, miljøet, dine medstuderende og. I Bogsalonens antikvariat sælger vi brugte bøger inden for alle kategorier. Et begrænset antal af dem kan du finde her på vores hjemmeside - der vil efterhånden blive lagt flere ind.


De allerfleste af dem ligger på Saxo. Har du gode brugte bøger , du gerne vil lade andre få glæde af, er du meget . Hos Uni Bazaar kan du købe studiebøger for kun af nyprisen eller indlevere dine brugte studiebøger til salg. Er du i tvivl om, hvor du kan få mest for dine brugte møbler, og hvor du lettest kan få afsat fejlkøbet i din garderobe? Bliv guidet igennem de utallige muligheder for genbrugssalg af to garvede genbrugsentusiaster. Sælg dine brugte lærerbøger.


Du skal blot komme ind i Vores Butik og oprette dem på Vores hjemmeside, vi tager for at håndterer handlen. Adresse: Høegh-Guldbergsgade 10 3. Halv- eller helkommercielle annoncer er ikke tilladt.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop