Sikaflex træsko

Her finder du vores udvalg af kvalitets træsko fra Sika Footwear. Stort udvalg til billige priser - mange restpartier. Se vores udvalg og køb her!


Sammenlign priser og læs anmeldelser af sika træsko Arbejdstøj. Klik her og find den bedste pris nu! Sika er meget kendte for deres træsko med gummisåler, som er yderst fleksible og helt ideelle til arbejdsbrug over rigtig mange timer.


Træsko og fritidssko fra Sika Footwear - med og uden beskyttelse af sål og tå. Hent de nyeste kataloger i PDF-filerne. Alle priser er angivet som dagspris med forbehold for ændringer. Super Clog er markedets bedste sikkerhedstræsko med sikkerhedsskoens egenskaber.


De er i virkelig god kvalitet, og egner sig derfor også til hverdag- og fritidsbrug. De laver også støvler i fantastisk kvalitet, sikkerhedssko med velcro og en smart sikkerhedssko. Sika Flex LBS er en komfortabel og fleksibel træsko uden hælkap.


Den behagelige og ekstra bløde træsko er af slidstærkt, vandafvisende og åndbart læder. Denne træsko har en bred pasform og god stødabsorbering, så den er velegnet til arbejdsbrug. Indersålen er blød og ekstra behagelig, og den er fremstillet af skum og læder. SIKA Flex træsko uden kap.


Blød og ekstra behagelig LBS-sål af læder. Dejlig træsko med hælkappe. Den er både fleksibel og behagelig med god stødabsorbering. Blød LBS sål af ægte kalvelæder og bred pasform sikrer optimal komfort. Træskoen er fremstillet i god slidstærk kvalitet med overdel i åndbart og vandafvisende Permair læder.


Ydersålen er stødabsorberende og skridhæmmende. Træsko med bred pasform i åndbart, slidstærkt og vandafvisende Permair læder. Studiepris: DKK 40FADL pris: DKK 4000.


Fleksibel træsko fra Sika med kap og bred pasform og stødabsorbernde LBS sål i læder. Permair åndbart, vandafvisende og slidstærkt overlæder. Komfortabel og fleksibel kaptræsko. Skridhæmmende, fleksibel og stødabsorberende ydersål af PU. LBS-indersålen er en kombination af skum . Særlige produktegenskaber - Vandafvisende overlæder.


Branche - Levnedsmiddelindustri - Køkken, kantine og rengøring - Job og fritid. Bred pasform og god stødabsorbering.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop