Cma uddannelse

Revision handler grundlæggende om at vurdere andres arbejde. Dette medfører et særligt ansvar både over for kunden og over for samfundet. Fokus er på teorien bag praksis ‎ Cand. CMA fokuserer på fire hovedområder af undersøgelsen. Søger du et deltidsstudium som revisor?


Pas arbejdet mens du opkvalificerer dig på SDU. Eksempler på prisberegninger. Et semester med ECTS: 8. Det faglige niveau er højt, og du får rig mulighed for at styrke dit sociale og faglige netværk. Grib denne chance for at tage et af landets mest respekterede uddannelser og ende som sparringspartner for toppen af dansk erhvervsliv.


Eller vil du hellere udstationeres eller arbejde på projekter uden for Danmark? ADGANGSKRAV TIL CMA - UDDANNELSEN. INDHOLDET AF CMA - UDDANNELSEN. Vil du endnu mere, kan du eventuelt fortsætte med cand.


DEN TEORETISKE UDDANNELSE I UDVALGTE LANDE. Hos os kan du tage uddannelsen som deltidsstudie, så studiet foregår delvist i arbejdstiden. Det er tre år - med fuld revisorløn - og så bliver du CMA. Du skal helt klart tage HD vejen. Men du tjener altså nogle gode penge.


Og dem der starter fra HA ( begrænset antal) og CMA aner intet og er ældre. De har det altså sværere når de starter, indtil der er gået 1-år. Desuden halter deres løn en del, indtil . Du får støtte både i form af feedback, intern uddannelse og mentorordning med eventuel videreuddannelse til statsautoriseret revisor. THERE IS NO TERM AND CONDITION. EY søger revisortrainees med baggrund som HA eller CMA med mod på udfordrende arbejdsopgaver.


Som revisortrainee med HA baggrund påbegynder du cand. Du arbejder måske i dag i København, og vil have kortere transporttid. Velkommen til nye CMA -studerende. Janne Stegmann Mortensen og Anders Schmidt-Petersen i INSPI nr. Særligt om revisor- uddannelsen i England).


Henrik Schaar i INSPI nr. Usædvanlig høj personalepleje og kvalitet. En fornuftig og jordnær tilgang, humor samt en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv. Vi glæder os til at høre fra dig ! Uddannelse : Statsautoriseret Revisor.


Kontakt studievejledning. Studerende med relevant uddannelse eller erhvervserfaring inden for forsyningsområdet kan vælge at søge fritagelse for ingeniørpraktik. Semester – Supply Engineering.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop