Hpfi forkortelse

HPFI højfølsom pulserende fejlstrøm (relæ) IT eller teknisk forkortelse Fortegnelse over danske og udenlandske forkortelser og akronymer anvendt i det daglige sprog. Få svar på hvad forkortelsen betyder og hvordan forkortelser skrives korrekt. Disse to symboler er internationale.


De danske forkortelser HFI eller HPFI findes ikke nødvendigvis på afbryderen. De engelske betegnelser RCD og RCCB for fejlstrømsafbryder kan også opleves i Danmark. Se den engelsk -artikel for de engelske markeringer som der oftest bruges.


Fra , den frie encyklopædi. Det er idag et krav at din el installation er beskyttet med et fejlstrømsrelæ. Men hvad er det for noget, og hvad er kravene helt konkret. Indledningsvis vil kan du læse hvad et fejlstrømsrelæ er´og hvordan det virker. Et fejlstrømsrelæ, benævnes også HPFI eller HFI.


Et HPFI relæ er en fejlstrømsafbryder som er konstrueret til at beskytte imod indirekte berøring. F = Fejlstrømsafbryder I = Strøm. HPFI relæet bliver brugt til at beskytte mennesker og dyr imod elektrisk stød.


Et HPFI -relæ er synonymt med en RCD type A med en mærkestrøm på højst mA. P = Pulserende jævnstrøm. Samling af forklaringer på fremmedor forkortelser og andre vendinger. Ordbog - Ord og forkortelser fra elektrikerens verden. IHC = Intelligent House Controller.


IBI = Intelligent Bygnings Installation. ABA = Automatisk Brandalarmerings Anlæg. ITV = Intern tv overvågning. HFI = Højfølsom Fejlstrøms Afbryder. HPFI = Højfølsom Pulserende Fejlstrøms Afbryder.


UPS = Uninterruptible Power . For at undgå at vaskemaskinen kan stå med spænding på, uden at strømmen bliver afbrudt, bruger man en jordingsmetode, til at forbinde vaskemaskinens ikke normalt spændingsførende metalliske dele til jordlederen og på denne måde ledes strømmen udenom installationens fejlstrømsafbryder ( HPFI -relæ). HPFI , højfølsom pulserende fejlstrøm (relæ). HPLC, High Pressure Liquid Chromatography. HTML, html, hypertext markup language.


Det er i dag et krav at din el installation er beskyttet med et fejlstrømsrelæ. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Stærkstrømsbekendtgørelserne afsnit 6B og afsnit om supplerende beskyttelse med HPFI afbrydere Kemi i elektronik Kend din rolle og dit ansvar – og sæt dig ind i. Det er viden om atomernes mikroverden, der har gjort det muligt at bygge mindre og mindre elektroniske. Hvordan gemmes tekst og billeder på en cd?


Hvorfor kan en HPFI -afbryder redde liv? Transistorens virkemåde I en transistor kan en lille strøm til. Fra vores kontorer på Østerbro dækker vores autoriserede elektrikere hele København samt Hvidovre, Rødovre, Vanløse og omegn.


Tyrene i denne kategori koster kr. L-AUS er forkortelse for: Lavspændings. Det er et krav, at personer der arbej- der i nærheden af spændingsførende.


Fejlstrømsrelæet (HFI eller HPFI ) skal som minimum testes en gang om året, vha.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop