Hvidevareservice aalborg

Del din mening i dag , og hjælp med at opbygge tillid online. Vi har tilsammen mere end års erfaring i branchen. CJ er din specialist i hvidevareservice og reparation i hele Nordjylland: Med lokalt kørende serviceteknikere. Hvem er vi: CJ service ApS er en del af . Med mere end års erfaring i salg og service af hårde hvidevarer er vi godt klædt på til service og reparaturer i hjemmet, ved institutioner, boligselskaber og virksomheder. Effektiv service til fast pris.


Hos Jørgen Hoffmeyer tilbyder vi professionel og grundig hvidevareservice samt hvidevarereparation i Aalborg , Vodskov og Nørresundby. Vi har stor erfaring i hvidevareservice og reparation af hvidevarer. Vores hvidevaremontører . Hvidevareservice og reparation af hvidevarer for private. Hos Dansk Total Service er vi eksperter i hvidevareservice. Vi tilbyder reparation og service af hårde hvidevare i hele Danmark.


I dag leveres både service på hvidevarer, små elapparater og altså salg af reservedele og tilbehør til alle mærker, tilmed til hele. Din lokale hvidevare service i Aarhus. Vi vurderer hurtig om reparation kan betale sig. Se søgeresultat for ledige job indenfor C. HVIDEVARESERVICE , AALBORG ApS – og opret en jobagent og få nye job direkte i indbakken. Find dit nye job allerede i dag.


Er du skarp til teknik, brænder du for at give god service, er du positiv og gla kan du holde hovedet koldt når det virkelig brænder på, og kan du lide både de mekaniske og tekniske udfordringer ? Så er du måske vores nye kollega. Udforsk alle de aktuelle ledige stillinger hos C. Gratis, hurtig og nem måde at finde et job. Tilmeld dig LinkedIn i dag – det er gratis. Hvis du er den rigtige, kan oplæring også finde sted. Du skal være bosiddende i Nordjylland.


Jobbet vil normalt starte fra din bopæl. Besøg vores butik i Aalborg , eller shop online timer i døgnet. Vi ser frem til at høre fra dig. CVR-oplysninger på Carl-Henrik.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop