Icom prohunt basic 2

Icom udvikler produkter af god kvalitet til i første omgang prof. Jämför priser och läs recensioner på Walkie Talkies. Välkommen till PriceRunner! Såsom- Lang batteriti smartalarm, vandtæt IP6 scanning, belyst display, undertrykker baggrundsstøj.


Kan tilkobles til Headsæt og jagthøreværn.

Bemærk at denne vare kun kan bestilles af vores autoriserede jagtradio forhandlere - Orange. Disse videreudvikles siden og får en specialudviklet software hos Radiocom for at tilpasse til det . Radioen har alle kanaler og funktioner, som der ønskes af en modern. Icom Prohunt Basic jagtradio er af højeste japanske kvalitet. De er bygget i robust chassis i polycarbonat som sikre en virkelig rubust jagtradio.


Af gode detaljer kan nævnes: Høj vandtæthed Rubust konstruktion års Garanti Stor. Liten jaktradio med stor kapacitet.

Smidig, vattentät och har alla funktioner som du önskar i en modern jaktradio såsom ljudförstärkning och talförvrängning. Hvis du ikke ønsker at cookies gemmes på din computer, kan du ligeledes lukke for denne funktion i din browsers indstillinger. Så gemmes cookies ikke, men du kan da heller ikke bruge visse funktioner på hjemmesiden. Den sitter som gjutet i handen, är lätt att använda och att bära.


Den är certifierad för att. Perfekt för dig som vill ha en smidigare radio men med alla funktioner som en större, modern jaktradio. Radion har alla kanaler och funktioner som man söker i en modern jaktradio samt även nya funktioner som ljudförstärkning och talförvrängning.


Den tåler røff bruk, også i fuktige omgivelser. Den har 1kanalplasser og sender over 155. Igår kastade min kinaradio in handduken så det är dags för ny 155:a.


Jag jagar tyvärr inte jättemycket för tillfället men jag jagar i västra Sverige så det är ofta väldigt . Icom jaktradio Icom jaktradio har en generellt hög kvalite som gör att du kan lita på din jaktradio från år till år. Väl mellan watt, watt eller watts uteffekt. Dessutom finns även nya funktioner som ljudförstärkning och . Radion är vattentät och har alla kanaler och funktioner som man söker i en modern jaktradio.


Enheten har en solid och robust konstruktion, samtidigt som den är mycket enkel att använda.

Finns i grönt samt orange. ProHunt Basic jaktpaket Orange.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop