Skab med lås tilbud

Hos Erfa Inventar finder du et stort og kvalitetsikret udvalg af forskellige typer af skabe med lås. Vi har mange års erfaring med produktion af solide skabe til sikker opbevaring. Du finder her på siden gode standardløsninger på skabe med lås , men vi kan naturligvis skræddersy dit skab efter dine ønsker og behov. Find Skab med lås på GulogGratis.


Få tilbud fra vognmænd der allerede er ude at køre og har ekstra plads i fragtbilen. Vi udbyder et bredt udvalg af reoler og skabe i forskellige materialer, kvaliteter, størrelser og typer. Vores skabe og reoler findes i adskillige forskellige typer metal, træsorter, farver og typer.


Vi hos KontorZonen er derfor overbevist om, at vi også kan indfri lige netop dine ønsker og behov. Eksempelvis tilbyder KontorZonen . Stålskab , b: 1d: h: 19 Stort og solidt jernskab med låger med mulighed for at aflåse dem med en hængelås. Stålskab , b: d: h: 22 stk Stålskabe a tre skabe i et brugt - nogle skal have ny lås.


Annoncer med Skab Med Lås på DBA. Stort udvalg af Skab Med Lås til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Køb og salg af Skab Med Lås i Skabe , vitrineskabe o. Har du dokumenter som ingen andre skal have adgang til, eller ønsker du blot at sikre at ingen kigger ind i dit skab , er der indbygget lås på GALANT skabene. Du kan nemt indstille koden, så du er sikker på at ingen andre kigger i dine ting.


Arkivskabe med års garanti. GALANT opbevaringsskabe er testet til at blive brugt . IKEA - IKEA PS, Skab , hvi , Ledningsudtræk nederst gør det nemt at holde ledningerne samlet ét sted. Lågerne kan låses , så du kan opbevare dine dyrebare ting. I JYSK har vi altid et godt tilbud på garderobeskabe.


Du finder et stort udvalg af billige garderobeskabe i mange forskellige materialer. Skriv venligst et gyldigt antalSkriv venligst et gyldigt antal. Leveringtid: 1-hverdage. Lomax garderobeskab med eller døre.


Et arkivskab er ideelt til arkivering og har god plads til mange ringbind. Vi har stålskabe med forskelligt antal hylder og kan forsynes med ekstra hylder alt efter behov. Vores arkivskabe er forsynet med cylinderlås med nøgler , så du kan låse af for dine dokumenter. Omklædningsskab Coach, usamlet, 3mm, dør, gråt kabinet, blå dør. Derfor tilbyder vi flere forskellige typer af skabe , der kan bruges i forskellige miljøer.


MYLOCKER har de rigtige løsninger til begge dele. Rentøjsskab med afl åste bokse fordelt på søjler. Hver søjle har central Ruko- rammelås , der kan åbnes for nem adgang til alle bokse. Snavsetøjsskab til indsamling og opbevaring af beskidt arbejdstøj.


Vores udvalg af skydelågeskab , hængemappeskabe, skabe med låger og lås , eller åbne reoler til kontorlandskabet, kan leveres i et væld af farver og kombinationsmuligheder. Reol billig Jalousiskab Jive. Det er altid muligt at få et samlet godt tilbud på reoler eller skabe , som passer lige præcis til dit arkiv af mapper. Bemærk: Vi har to skabe på lager, hvor af det ene ikke kan åbnes, her skal låsen dirkes eller bores ud. På skabet er der monteret en grønmalet træplade.


Kontorskab med døre, hvor den ene kan låses. Skabet kommer i flere forskellige størrelser med forskelligt antal hylder. Skabene kan enten fås i bøg, birk eller hvid laminat. Medicinskab med lås , medicinskab med spejl, medicinskab med hylder. Se vores flotte medicinskabe i stål eller træ.


Dette skab er ikke blot et skab som kan opbevare diverse redskaber. Med den indbyggede låsefunktion, giver skabet dig som bruger mulighed for at låse skabet og derved låse medicin og andet inde. I et hjem med børn er det vigtigt at låse et medicinskab af.


Samtidig er det vigtigt at holde medicin fra uvedkommende. Tilbehør til Delta reoler 2. TILBEHØR TIL REOLER OG SKABE FRA DELTA 2. REOL-SERIE - benbukke, sokler, hylder, låger, lås , skuffer og meget mere.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop