Tdc kontakt

Her finder du diverse kontaktveje til TDC privat eller erhverv. TDC Kundeservice bliver til YouSee Kundeservice. Vi har samlet TDC Privat og YouSee, således at alle dine TDC produkter, er blevet til YouSee.


Sammenlægningen har dog ingen indflydelse på dine nuværende løsninger, der alle fungerer præcist som de plejer. Det eneste du skal vænne dig til, er at vi skifter farve fra . Med så mange opkald vil der uundgåeligt være eksempler på kunder, der oplever at skulle vente, når de vil i kontakt med TDC.

Vores mange kundeservicemedarbejdere gør det dog muligt hurtigt at sætte in hvis ventetiden bliver for lang. Ventetiden følges løbende, og overskrides målet for ventetiden, . Har du brug for hjælp fra YouSee, så kan du finde hjælp i vores kontaktformular. Vælg et emne, for at ringe eller skrive til os.


Nu har jeg siddet i minutter og prøvet at komme igennem til TDC for at stille et spørgsmål om en kampagne som TDC lancerede i september, hvor man kun. Jeg har dags dato ringet og talt merd kundeservice gange for at få hjælp til mit TDC trio produkt. TDC Pensionskasse har feriehuse på lokationer i Danmark og Sverige.


Feriehusene udlejes til medlemmer af pensionskassen og til ansatte i TDC.

TDC Group bringer mennesker tættere sammen. Vi forkorter afstande og tilbyder muligheder inden for kommunikation og underholdning. Virksomhedstype, Hovedkontor. Download liste med kontaktpersoner.


Pernille Lyngvold Erenbjerg. Administrerende direktør. Denne service kan du imidlertid fravælge, ved at kontakte Fastnet. Bestil dit mobilabonnement her - Fastnet. TDC ´s netværk som er kåret til Danmarks bedste.


Han ser afvisningen som opfordring til at forbedre tilbuddet. Author: MORTEN STEEN, Category: News. Tjek priserne på TDC mobilabonnement. Se om TDC Mobil er billigt.


Vi sammenligner TDC Mobil med teleselskaber - Se priserne på TDC mobilabonnement. TDC -koncernen har tænkt sig at trække sig fra fusionen med MTG. Hvis der lander et reelt købstilbud. Det skriver TDC i en meddelelse til fondsbørsen.


TDC er blevet kontaktet af en byder vedrørende alle aktier i TDC , fremgår det.

Vil du vide mere om TDC If Århus, Bowling ? I badmintonafdelingen er der mulighed for at være med på det plan, der passer dig. Badminton er både for de unge og de lidt mere .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop