Vinkelgear

På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. BJ-Gears brede program i vinkelgear er kendetegnet ved høj kvalitet og meget robust udførelse i kraft af gearhus udført i støbejern. Brevini Danmark forhandler forskellige typer af keglehjulsgear og vinkelgear. Vi leverer gear til alt fra stål- og plastindustrien over til energisektoren.


De fleste vinkelgear er levetidssmurte og kan fremstilles i hygiejniske versioner inklusiv levnedsmiddelgodkendt smøreolie, rustfrie aksler og med rustbeskyttet gulkromatiseret gearhus.

Leverandører af vinkelgear finder du i listen på denne side. Rustfristål konstruktion. Her finder du vores restsalg af vinkelgear til ekstra nedsatte priser.


Alle gear i restsalg kategorien er udgående varer i begrænset antal, disse kan kun bestilles så længe de står som lagervarer. Varer i restsalg sælges til stærkt reducerede priser, og der ydes ikke yderlig rabat af nogen art. Med vinkelgear fra Graessner får du et vinkelgear som er kompakt, og som kan yde et stort moment.


Gearet er konstrueret med rullelejer som gør at gearet kan klare et større moment, sammenlignet med et vinkelgear.

Vis produktside for: Aksel. Passer til HK fejemaskine. Lindberg for nærmere info. I alle sektorer af industrien anvendes de højtydende vinkelgear fra Tandler.


Klik for at åbne katalog. SKRUEMASKINE, ZEBRA i Würth-webshoppen ▷. Tandlers ServoFoxx planetgear er designet specielt til . Din butik for handel og industri! Kompakt gearmotor kombination med mm byggehøjde. Planetgear med vinkelret sidste trin monteret på motor med kulbørster. Pulsencoder med en eller to kanaler og eller pulser per omdrejning.


Meget økonomisk kombination til automation, miniature udstyr, medicinske applikationer, måleinstrumenter osv. Her kan der downloades reservedelstegninger af div. Peerless vinkel og T-gear.


Pris forespørgsle kræves.

Vinkelgear - Danmark - udveksling 57: Lager Nr. Hvis du bestiller dette produkt, vil vi kontakte dig for at bekræfte prisen, før vi sender. Vi har ikke prisen i øjeblikket.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop