Digital måleskinne

Alle enheder er lavet af støbt aluminium, beregnet til det hårdføre værkstedsmilijø. Acu-rite til udlæsning fra 2-aksede, 3-aksede og 4-aksede drejebænke og fræsemaskiner samt skalaer og adaptere til skalaer. Kun for erhvervsdrivende Bliv registreret nu, og få adgang til over 125.


Digital måleskinne Linear Scale LS. Produktinformationer: Katalogside som PDF 1.

Inkluderet i prisen: Beskyttelsestaske. Rustfrit stål og med lige måleskinne. LCD-display med cifferhøjde mm. Til generel højde- og dybdemåling. Laserafstandsmåler BLM detekterer automatisk måleskinnen så den er klar med det samme.


Da den løse kæbe med nonius ligger oven på måleskinnen , er der en højdeafstand mellem. Nonius og måleskinne i samme plan.

Skydelære med digital aflæsning, aflæsningsnøjagtighed 0. Måletryk En forudsætning for nøjagtig måling med en skydelærer er et ensartet måletryk. Måleskinne R Professional til brug som digital. Inbyggd helningssensor hele veien rundt,. Avstandsmåler sammen med måleskinne gjør instrumentet til en digital helningsmåler.


Hei Trenger en skinne jeg kan feste på en fast arm, og en giver ( om det heter det da) som kan løpe langs denne skinna. Og så trenger jeg et display (stort) som kan vise resultatet i millimeter. Om displayet har en nullstilling (kalibrering) er det bra.


Er dette noe som er oppfunnet? Højeste funktionalitet gennem en integreret hældningssensor på 360° - indirekte højde- og længdemåling i forskellige positioner og kun med en måling. Præcis digital hældningsmåling med måleskinnen R Professional - kan tages i brug med det samme takket være måleskinnens automatiske genkendelse. Leveringstid: 4-hverdage.


Klar til brug med det samme ved hjælp af automatisk registrering af måleskinnen. Automatisk drejende, belyst display af hensyn til optimal læsbarhedOptimal uafhængighed takket være lithium- teknologien . Aluminiumskinne med præcis holder til GLM Professional. Ekstra vandret og lodret libelle.

Klik her og find den bedste pris nu! Geofennel digital vinkelmåler og vaterpas multi-Digit Pro. Bosch måleskinne R måle skinne ? S-Digit vaterpas fra Geofennel.


Vaterpasset er et digitalt vaterpas med laser og almindelige vaterpaslibeller vandret, lodret og grader. Ellers må i meget gerne komme med andre gode forslag, link eller billeder til . Gratis fragt til nærmeste Sanistål butik gælder for størstedelen af sortimentet! Yderligere produktfordele. På DBA finder du altid et.


Eftersom den også kan anvendes som digitalt vaterpas , overflødiggør krydslaser. BOSCH laseravstandsmåler GLM med skinne, R60.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop