Ds 428 4 udgave af 2011

Norm for brandtekniske foranstaltninger ved ventilationsanlæg. Code of practice for technical measures for fire protection of ventilation systems. COPYRIGHT Danish Standards. NOT FOR COMMERCIAL USE OR REPRODUCTION.


Denne norm indeholder en række bestemmel- ser, der skal sikre en forsvarlig udførelse af ven- tilationsanlæg i brandteknisk henseende, såle-. Opdatering af produktstandarder på komponentniveau. Mangler og teknologisk udvikling siden 4. Working Indledning Denne projekteringsguide tager udgangspunkt i DS4og beskriver en række løsningsmuligheder, der skal. Vil du læse om kurset i Vejle, skal du klikke her. Med dette kursus får du overblik over alle regler og krav, der stilles til brand- og røgsikring af ventilationsanlæg, ligesom du får en grundig gennemgang af baggrundsstof og løsningsmodeller.


Kurset vil give en grundig . Danvak udbyder to kurser, hvor den opdaterede norm gennemgås i detaljer. Produktinformation Sider: 52. Udgiver: Dansk Standard Varenummer: ds428. Formålet med denne norm er at sikre, at mekaniske ventilationsanlæg indrettes, udføres og vedligeholdes på en sådan måde at risikoen for brands opståen, udvikling og spredning som følge af at anlægget minimeres. Brandventilationsanlæg 2. Denne anvisning vejleder i brandsikring af mekaniske ventilationsanlæg i boliger , kontorer, skoler, institutioner, hoteller, butikker, mødelokaler og lignende.


Anvisningen er tænkt som en håndbog, der redegør for omfanget af de sikringsforanstaltninger, som med den nuværende viden og erfaring må anses for nødvendige. For øvrige forhold gælder DS 4Norm for mekaniske ventilationsanlæg. Normen gælder for mekaniske ventilationsanlæg og anlæg til naturlig ventilation i den udstrækning de kan sidestilles med mekaniske anlæg. Rapportér billeder Tak for din feedback.


DS 4dækker kun brandtekniske forhold. Hvis din virksomhed har et DBI-medlemskab, kan I få rabat på et. Vælg mellem forskellige størrelser og materialer eller bestil specialskilte.


Monteringsvejledning for brandsikring iht. Dette kapitel omhandler kun ”brandsikring af kanaler” og ”tætning af kanalers gennemføringer”. Denne standard dækker området for de brandtekniske foranstaltninger der er ved. ABA-anlæg udføres, kontrolleres og vedligeholdes efter DBI retningslinie 23 1. Drift og vedligeholdelse.


Dette sikres med denne drifts- og vedligeholdelsesplan. Det skal fremgår af drifts- og . Lommeregner skal medbringes. DS-428-Norm-for-brandtekniske-foranstaltni.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop