El kørekort

Ikke at alle disse begreber nødvendigvis skal . Det interaktive El - kørekort er et sjovt og fagligt udfordrende undervisningsforløb om elektricitet for folkeskolens yngste klasser, som dine elever kan arbejde med. Vær opmærksom på, at programmet er af ældre dato og kræver . Lærervejledning til el - kørekortet. Strømsvigt er et interaktive El - kørekort om elektricitet for folkeskolens yngste klasser, som kan arbejdes med direkte fra hjemmesiden Undervisningsforløbet bygger på et legende og eksperimenterende princip.

Du er velkommen til at downloade dem til din undervisning. Alt på siden læses højt og forklares med visuelle, interaktive mini-forsøg. Forløb om elektricitet i indskolingen.


Der er ingen tilgængelige oplysninger om denne side. OBS: Alt skal være betalt inden din køreprøve. Husk at medbringe pas el. Afbud til køretimer skal ske dagen før senest kl.

Udebliver du fra køretimer koster det kr. Klassen låner materialekasse(r) med forsøgsudstyr fra Skolekontakten. Eleverne arbejder med begreber som strømvej, serie- og parallelforbindelser, elektriske kredsløb m. Som afslutning på forløbet får klassen besøg af NRGi . En opgave kan være at få en pære til at lyse med batteri og ledninger. Kørekort er normalt noget, man får til biler, motorcykler og lastbiler.


Nu kan man dog på Mors også få det til el -scootere og el -kørestole. I et samarbejde med Trygfonden vil Morsø Kommune målrette en sikkerhedsindsats mod borgere, som har eller overvejer at anskaffe sig en scooter eller kørestol drevet af . Korruptionen er størst inden for systemet - dvs. For det er partimedlemmer imellem, . Det er vel for at gøre unge interesseret i el-faget, at dette projekt er igangsat. Men bortset fra det er det som undervisningsmateriale både velgennemarbejdet og inspirerende.


Adskillige centrale kundskabs- og færdighedsområder kan tilgodeses ved at arbejde med det. Undersøge og lege med magneter. Kende begrebet kortslutning. Se på dagligdagens magneter f.

Få erfaringer med magnetiske fænomener.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop