Hf enkeltfag københavn efterslægten

Fuld HF i klasser, som enkeltfag eller som fjernundervisning. GSK forberedelseskursus i matematik. Et VUC for alle, i alle aldre. Er du nysgerrig efter at vide mere om teorien og historien bag dans, og vil du lære at danse? Interesserer du dig for design, både når det kommer til produkter, oplevelser og kommunikation?


Design C giver dig teoretisk og praktisk kendskab til designprocesser. Har du brug for Matematik på A-, B- eller C-niveau? Vil du vide mere om spansk sprog og kultur, og har du allerede spansk på C- niveau? Så er Spansk B noget for dig. Har du en drøm om at starte på et studie hvor engelsk er et centralt fag, men mangler du at.


HF enkeltfag - Engelsk C, B og A-niveau. Sportsklassen er for dig der elsker at dyrke sport og gerne vil blive endnu bedre. Hvis du vil have bedre og mere fleksible muligheder, skal du måske. I de mange klubber som det fremkommende borgerskab oprettede i den periode (kendtest er nok Drejers klub ), diskuteredes alle samfundslivets aspekter, herunder også opdragelse og uddannelse.


DU vil gerne tage din ungdomsuddannelse på HF. Mød kursister, studievejledere, lærere og rektor på vores informationsaften. EFTERSLÆGTENS STUDIEVEJLEDNING. HF -Centret Efterslægten.


Video Net HF interview Efterslægten - Carl læser enkeltfag på Net- HF på Efterslægten. HF-Centret Efterslægten om at sige deres mening om regeringens reformudspil. Læs ét, to eller flere fag efter behov og lyst. Tag de fag du har brug for, og sammensæt evt.


HF-eksamen over det antal år der passer dig. Med en hel HF har du adgang til de videregående uddannelser. Det er voksne mennesker og folk der vil det her. Bent Kjærsgaar bestyrelsesformand. Karina Estrup Eriksen, udpeget ved.


Københavns åbne Gymnasium. Når jeres søn eller datter er rejst på efterskole, bliver der lidt mere tid til jer selv. Hvorfor ikke gøre noget ved det sprogfag du altid har haft lyst til, eller kast dig ud i psykologi eller dansk. Læreplanen for dansk som andetsprog, der blev udbudt som forsøg på hf - enkeltfag.


Ministeriet har godkendt, at institutioner, der udbyder hf - enkeltfag som et forsøg kan udbyde dansk som andetsprog. Ny læreplan Dansk A hf Fagkonsulent Sune Weile. MetroXpress har søgt aktindsigt i fraværet blandt toårige hf -elever på af landets største hf -kurser.


Campus Vejle ( enkeltfag og toårig): (gns), (10), (20) og procent eller elever (50).

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop