Hf pædagogpakken århus

Tag en HF fagpakke til dig, der vil være pædagog eller lærer. Tag Pædagogpakken og skyd genvej til din drømmeuddannelse. Overvejer du at uddanne dig til pædagog – eller lærer – men har du ikke de faglige kvalifikationer, der skal til for, at du opfylder de formelle adgangskrav til uddannelsen?


Pædagog-pakken er for dig, der overvejer at studere videre til pædagog, men som ikke opfylder adgangskravene. Med Pædagog-pakken får du de fag og niveauer, som kvalificerer dig til at kunne søge ind på pædagoguddannelsen via kvote 2. På Aarhus HF får du alt andet end en standardvare. Vi har målrettede 2-årige HF - uddannelser, men også fleksible HF -uddannelser, som du selv kan tilpasse ift. Vi tilbyder også kreative HF -uddannelser og HF kun for ordblinde. Hf er både almendannende og . Til nogle uddannelser behøver du ikke en fuld hf , men kan, hvis du søger via kvote nøjes med en række hf -enkeltfag tilbudt som uddannelsespakker på gymnasialt niveau.


Du har dermed mulighed for at vælge et etårigt studieforløb baseret på enkeltfag og målrettet din videregående uddannelse. Så tag pædagoguddannelsen i Aarhus. Læs mere om uddannelsen, og hvordan du søger ind! Du kan spille og få undervisning i eSport efter skoleti og elementer fra eSporten inddrages i fagene. Mangler: pædagogpakken Forside - VUC.


Læs pressemeddelelsen her . Eimal Achma der tog hf på VUC. Hf som enkeltfag er en mulighe hvis du ønsker at dygtiggøre dig i et fag eller to på gymnasialt niveau. Her kan du følge med i, hvad der sker på skolen.


HF -elever dykker ned i historien 10. Introduktionskursus for 8. Stort fremmøde til orienteringsaften om den 2-årige HF 06. Bliv student på år - med adgang til ALLE videregående uddannelser.


Men den er også for dig, der kommer direkte fra 9. På VUC Aarhus kan du tage 1-årige HF -fagpakker som din vej til følgende uddannelser: Socialrådgiver. Skolen holder lukket - Påskeferie. Aalborg, Frederikshavn, Hjørring. AVU), HF enkeltfag, 2-årigt HF , ordblindeundervisning og Voksenuddannelse (FVU). Fag og niveauer på socialrådgiver-pakken er dansk A, engelsk B, psykologi C og samfundsfag B. Dit liv - din uddannelse!


Gratis test og undervisningOrdblind ? Der har været rigtig stor efterspørgelse på pædagogpakken i år. HF og VUC er for dig, som har meget at nå og intet at tabe. En stor del af eleverne, der går her, tager hele pakken, vi tilbyder, men enkelte tager kun et enkelt fag for til sidst at have en hel HF -uddannelse, eller fordi de vil ind på Handelsskolen og tage en EUX-uddannelse. Det er der også plads til.


Derfor vil du opleve en skole, hvor der er plads til dig, uanset hvilken alder du har, . Hvordan får hun en rød tråd gennem sit cv, så hendes kandidatuddannelse retter sig fremad . Se Lars Nygaards profil på LinkedIn – verdens største faglige netværk. Lars har følgende job på sin profil: job. Tilmeldingen for nuværende kursister åbner d. Jeg tog pædagog pakken på et år. Synes SLET ikke der var mange lektier.


Læser til pædagog nu, og hvis man ikke kan overskue en pakke med hf fag kan man slet ikke overskue uddannelsen bagefter. For der er knald på og voldsomt mange lektier! Forskellen på pædagog pakken og .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop