Hifi københavn

TopSound personale har stor. Derfor kan vi præsentere det største udvalg og de største oplevelser. Nedenfor kan du se, hvad du kan glæde dig til, når du besøger os.


Vi har hele hjemmebiografer til rådighed og er . SALG AF HI-FI PRODUKTER AF HØJ KVALITET.

Project Vinyl Cleaner VC-S (pakke). Velkommen til Audio Consult H. Frederiksberg C, Danmark, Tlf. Tog fra Jyllan Fyn og Sverige ankommer mindre end minutters gang fra receptionen. Metroen kører lige til døren. Husk klubaften på torsdag…….


Salg af JBL, Vincent, AudioPro, Harman Kardon Reparation af TV, Video, Lyd og Videokameraer på eget værksted. SECOND HAND - Sælg dit brugte TV eller HIFI - udstyr her.

Vi har, stort set siden vi lavede den første hjemmeside, anbefalet ting i forbindelse med køb af udstyr. De er faktisk stadig gældende: Den bedste til at bedømme god ly er dig selv! Brug Hi-fi -bladene og diverse fora som guide, men stol frem for alt på dine egne ører. At lytte bevidstløst til en . Tape Connection er Danmarks førende, uafhængige Hi-fi butik, og ligger på Europaplads i Aarhus.


High End Sound distribuerer vellydende HIFI udstyr til forhandlere over hele Skandinavien. Med et af landets største udvalg her i blandt et stort udvalg af Rega produkter som du kan opleve i butikken. Vi har et stort udvalg af Hi-fi og surround samt tilbehør. Du kan også overføre penge til os via Mobilepay.


Simple Hifi er et enkeltmandsfirma beliggende i en lejlighed blot km. Denne gang blev udstillingen holdt på Hotel Marriott – et meget godt valg, da lokalerne er klasser bedre, end hvad det tidligere hotel kunne tilbyde. Det gjorde, at vi på trods af en noget mindre udstilling end sædvanligt, fik flere rigtig gode oplevelser.


Københavns Rådhusplads og blot 2 . Der er meget at byde på i lydbutikken. Vi har lavet studie monitor til Ole Erling og sansegulv for døve i . Dansk Turbo Teknik er forhandlere af forskellige mærker inden for bilstereo, multimedieløsninger og navigationssystemer.

Vi har blandt andet stor erfaring Alpine, der er førende inden for navigation, audio- og medieløsninger. De mange udstillere vil i år medbringe udstyr, der både henvender sig til den . Sammensætningen af et hi-fi anlæg til ca. Hi-Fi -Entusiasten stereoanlæg .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop