Mbk a s 1112 københavn k

MBK udbyder kurser i kommunikation og tilbyder skræddersyede kurser for virksomheder og private. Specialist i kursus i Præsentationsteknik og kommunikation. Du kan måske parkere bil hos os, men ring først! MBK -Kursuscenter er et moderne kursuscenter i centrum af København 5meter fra Nørreport station.


Vores lyse, venlige og smukke kursuslokaler ligger i centrum 5meter fra Nørreport, vi har parkering i huset og en stor smuk tagterrasse - og er til at betale! Har I brug for et professionelt lokale, hvor alt virker og servicen er i top til næste kursus? Er det vigtigt for jer, at kunne koncentrere jer om indholdet i jeres kursus eller . MBK Kursuslokaler Lækre lyse kursus- og mødelokaler i indre København.


Der er masser af frisk kaffe og te hele dagen. De stakkels kaffedrikkere må nøjes med et noget begrænset udvalg. Vi arbejder med alle niveauer i organisationen og tilbyder derfor kurser for administrative, for ledere og ikke mindst direktøren. Tag dit kommunikationskursus hos os og få kompetenceudvikling, der giver mening og . Det er 5meter fra Nørreport.


Gå ned af Købmagergade og til venstre lige efter Rundetårn, så havner du i Pilestræde og kan se Pilehuset og MBK i hjørnet til højre. Show spaces in same location (1). Capacity in classroom style. Vore lyse, sjove, skæve, smukke og venlige kursuslokaler er beliggende i centrum af København , kun 5meter fra Nørreport Station (lige ved Rundetårn).


MBK er Danmarks bedst evaluerede kursuscenter! Beliggenhe lokaler, service og forplejning er i verdensklasse - og er ovenikøbt til at betale. Vi tilbyder parkering i. I prisen er inkluderet fuld forplejning, materialer, bogen Psykisk førstehjælp og certifikat. Derudover modtager du også Lizl Rands bog Tæt på krise og sygdom.


Kontakt din arrangør her. Oplysninger om conferencemanager. Denne hjemmeside ejes og drives af . Gratis foredrag hos MBK onsdag den 26. Like Liked UnlikeTal, så du får dem med! Er du en teamplayer, der er god til at have mange bolde i luften, kan du skabe og holde overblikket under pres og stadig bevare det gode humør?


Er du typen, der kan få de 1løse ender til at mødes?

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop