Seas nve min måler

Følg elforbruget i din bolig. Se dit elforbrug gennem de tre seneste år. Sammenlign dit elforbrug med andre. Få overblik over udviklingen i elforbruget. d med dit medarbejder NemID og se forbruget for hver enkelt måler.


Du kan følge dit forbrug helt ned på timeplan.

De fleste, som følger deres elforbrug på minmåler. Det gør det let for dig at holde øje me hvor meget el, I bruger. Tallene præsenteres i overskuelige søjlediagrammer, . Vi er Danmarks største andelsejede energi- og fibernetkoncern med 560.


Vores andelshavere ejer hver især en lille del af os. Det er ikke ensbetydende, med at du modtager materiale fra dem, men det kan ske. Det står dig frit for, om du fortsat ønsker at benytte minmaaler.


Vælger du at gøre det, kan du til enhver tid efterfølgende tilbagekalde dit samtykke, ved at slette din profil på Min måler. De kan ikke engang dokumentere, at de har pillet min el- måler ne siger Villadsen til Ekstra Bladet.

Min første tanke er jo, at det er en fejl. Jeg kan slet ikke se, hvordan vi skulle. Den nyopsatte el- måler viser det samme elforbrug, som familien har indberettet gennem årene. SEAS - NVE skal betale over 100.


Men heller ikke det gør . Vi ønsker, at det skal være nemt og hurtigt at få oplysninger om energiforbruget – i helårsboligen, sommerhuset eller som erhvervsdrivende. Wh , er her så fratrukket det solcelleanlæget har. Det sker helt uden ekstra udgifter for kunderne, selvom Klima- og Energiministeren siger, at fjernaflæste målere er alt for dyrt for forbrugerne. NKFO_Fold_3floj_MinMaaler_NKE.


Hvis du har adgang til internettet,. Har du spørgsmål til din måleraflæsning eller elregning mv. Så min tanke var jo, at nogle dygtige hackere kunne komme ind i SEAS-NVEs system, lukke samtlige målere og skifte adgangskode på dem. Nyt brugervenligt og indbydende univers via mobil telefon og tablets. Under alle omstændigheder, så er minimum al den strøm I bruger i dagstimerne fra inverteren og dermed gratis.


Min Måler går på pension – netselskabets. Det er muligt at søge tilskud til energiforbedringer, herunder solceller. Read reviews, compare customer ratings, see screenshots, and learn more about Watts - Energiassistent.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop