Stavekontrol app

Du får adgang til alle opslagsordene i Den Danske Ordbog (DDO) i en visning der er specielt tilpasset skærmen på din mobiltelefon. Det betyder at designet er enklere, og der vises kun de vigtigste oplysningstyper. Hvis du har brug for at se alle detaljer, har du altid mulighed for at gå til netversionen af ordbogen ved at . Suggest My Word er en stavekontrol til mange sprog, som er nem at bruge. Alle burde have sådan en til at tjekke stavning af alle mulige ord. Du behøver slet ikke at skrive nogen ord?


Bare indtast et ord på dit sprog, så får du med det samme mange forslag. Denne app kan hjælpe dig! Den danske udgave af Microsofts Office Web Apps ser ud til at have problemer med den danske stavekontrol. Vælger man den danske ordbog, finder webudgaven af Word ingen slå- eller stavefejl.


Hovedordbogen indeholder de mest almindelige or men den indeholder muligvis ikke visse egennavne, tekniske termer, akronymer eller specialiseret brug af store bogstaver. Du kan tilføje ord og specialiseret brug af store bogstaver i en . Stavekontrollen sammenligner ordene i dit dokument med hovedordbogen i Office. Du kan oversætte ord eller sider og kontrollere din stavning, mens du skriver tekst på en side. Vælg et sprog Før du kan oversætte ord eller sider, skal du vælge, hvilket sprog der skal overs.


Hej jeg vil høre om der var nogle, som der vidste om det er muligt, og hvordan man kan ændre sproget i OneNote appen i forhold til stavekontrol på Dansk, da den per standard virker til at være sat til. OneNote også reagerer ikke på Windows-Stave-funktion. Men OneNote ikke selv har muligheder for at . Dictionnaire Larousse : betydning. Encyclopédie universelle Larousse: encyklopædi. Ha du bru får lit jælp mæd det du sgriver på Diskord?


Jeg har ikke lyst til at sidde og . Discords stavekontrol er tilgængelig på maskiner, der kører. Web App ligner den du kenderfra Windows-programmet Word. På fanen Hjem finder du kommandoer til formatering af teksten.


Du kan vælge skrifttyper, tekstfarve, tekststørrelse, fe kursiv, understregning mv. Yderst til højre kan du vælge stavekontrol. I denne video-guide ser vi på, hvordan du kan aktivere og anvende stavekontrol i dit Excel regneark. Man bruger måske ikke så tit stavekonrtol i Excel, fordi man typisk arbejder med tal. Ofte er der dog enkelt ord og små sætninger i ens regneark, og derfor er det en god idé lige at køre arket igennem en stavekontrol inden . Kan jeg slå stavekontrol fra i messenger?


Asked about a year ago af Søren Lund. Vil du bede en ven om at svare på dette spørgsmål? Vælg mellem følgende abonnementstyper: års online abonnement for studerende: Køb her.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop