Med mere forkortelse på engelsk

Disse sætninger kommer fra eksterne kilder og er måske ikke nøjagtige. DanishDette ligger også til grund for alle nulunderskuddene og stabilitetsplanerne m. Brugt til at definere noget mere klart. Et diagram der ledsager en del af værket.


Eksempelsætninger forkortelse på engelsk. DanishSEO er en forkortelse af search engine optimization eller search engine optimizer, dvs.

Glosbe, online-ordbog, gratis. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog. EM, europamester, europamesterskab. EPS, europæisk politisk samarbejde. Forkortelser , Abbreviations.


Engelske forkortelser betyder, at man fjerner visse bogstaver i et ord for at korte antallet af tegn i ordet ned og gøre det mere læsevenligt. Man bruger mange forkortelser , da det ofte er nemmere. Samtidig er de så velkendte, at mange kender forkortelserne på engelsk bedre end selve ordet.

Denne side blev senest redigeret 2. Engelsk forkortelse for pieces (stk.) Fortegnelse over danske og udenlandske forkortelser og akronymer anvendt i det daglige sprog. Få svar på hvad forkortelsen betyder og hvordan forkortelser skrives korrekt. Telemarkedet giver dig her en SMS- ordbog over de mest brugte forkortelser. Der er rigtig mange gode it-projekter, der har haft budgetoverskridelser.


Det giver et meget stift forhold til leverandørerne, når man ikke kan lave budgetoverskridelser, siger han. Søgning på “amerikansk” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Se flere ord med samme stavning under søgeresultatet til højre. Oprindelse fra engelsk cf.


Lær hvilke engelske forkortelser du skal kende når du taler engelsk. LMK betyder, at du forventer bekræftelse eller mere information. En forkortelse er en kort udgave af et enkelt ord eller udtryk med flere ord.


I den følgende sætning har vi understreget alle forkortelser : Dr. MC ( engelsk forkortelse for motor cycle). Oversigt over almindeligt brugte danske forkortelser.


Her finder du en liste med mere end 7forkortelser på dansk.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop