Busplan fyn

Fynbus justerer køreplaner på fire ruter fra på søndag. Blandt andet for at imødekomme tog, skoler og tidsplanen. Desuden nedlægges sidste rute 920- afgang fra Kerteminde.


Fra på søndag ryster Fynbus posen og ændrer tiderne på en lang række afgange, der rettes ind i forhold til den nuværende . RUTE 8giver dig mulighed for at komme med bus fra Nykøbing Falster til Odense, med en række stop på Lollan Langeland og Fyn på alle ugens dage. Du kan købe din billetten i bussen, hvor du kan betale med kort eller kontanter.

Indtast din til- og fra-adresse på Rejseplanen. Du kan også downloade rejseplanen til din telefon og have aktuel trafikinformation med dig overalt. Lige så effektivt forbinder vi Herning samt en række byer i Nord- og Østjylland med København og Odense. Og fra København er der forbindelse videre til Kastrup Lufthavn.


Vi sejler med hurtigfærgerne over Kattegat via Aarhus og Ebeltoft og kører over Fyn via Storebæltsbroen. Køreplanen findes kun i elektronisk form og kan printes fra vores hjemmeside. Der kan være ændringer på nogle afgange.


Disse ændringer vil ALTID kunne ses på bestillingssiden.

Du skal derfor altid gå ud fra de tider der kommer frem på bestillingssiden. Der er ved højtider og store rejsedage indsat ekstra busser, disse . De største ændringer sker i Odense Centrum, hvor de busser, der nu kører ad Thomas B. Thriges Gade skal finde andre veje. Mange vil i stedet køre ad Nørregade, Frederiksgade, Vindegade og Vestre . Udvalget mødtes onsdag for at træffe beslutningen i spørgsmålet om de regionale busruter. Det har været debatteret voldsom den seneste ti fordi de var lagt op til at nedlægge flere ruter og at lade busserne stoppe færre steder.


Det vakte harme blandt uddannelsesinstitutioner, erhvervsliv og studerende, . Se trafikinfo for din bus. Midttrafik Kundecenter tlf. Brug af cookies på Rejseplanen. På Rejseplanen bruger vi cookies til at samle statistik og forbedre hjemmesiden. Trafik Aktuelt: Vælg dit område, Hovedstadsområdet, Sjælland og Øerne, Fyn , Syd- og Sønderjyllan Midtjyllan Nordjyllan Bornholm.


Se køreplaner for alle vores busafgange på tværs af hele landet. Med city-bussen kan du tage en tur rundt i Odense centrum helt gratis. Bussen kører i ring i den indre by og kommer forbi hvert stoppested ca. Her på siden finder du priserne på ruten Spodsbjerg-Tårs med LangelandsFærgen.


Overfarten med færgen tager kun minutter og der er afgange fra tidlig morgen til sen aften året rundt.

Færgeforbindelsen mellem Spodsbjerg og Tårs over Langelandsbælt er en oplagt rute mellem Fyn og Sjælland. Og her til morgen skulle det hele så kulminere, og den nye busplan tages i brug. PFyn tog i mod de mange buspassagerere med en morgenflade viet alene til problemer. Jon Bøgelund Rasmussen håber, at den nye busplan blandt andet kan give flere busser aften og weekend.


Når bussen er kørt fra Morud mod Odense fredag aften kl 17. Når folk bosætter sig i et område som vores, så er det ikke kun den skønne natur og den nemme . Filosofgangen Søndergade Grønnegade Odense Teater OBC, Plads B.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop