Håndspil med skralde

Spillet er med dobbelt tandhjul og dobbelt pal lås. Brudstyrke på wire: ton. Af stålplade med reduktionsgear og skralde. Mangler du en træktalje eller spil ? Hos Harald Nyborg har vi et stort udvalg af trækspil og træktaljer i høj kvalitet med hurtig levering - Altid lave priser!


Fast stroplængde ved spændedel m. Køb og salg af Skralde Skralde i Legetøj og spil på DBA. Vi har et stort udvalg i surringskæde, kroge, opkorterkroge og ovalled. Kædestrammer og færdige kædesurringssæt. Her har vi samlet vores udvalg af trailertilbehør til din bådtrailer, så hvad enten du søger en trailerlås, ruller, næsehjul eller noget helt fjerde, så er du kommet til det rette sted.


Det er også her vi præsenterer vores store udvalg af manuelle og elektriske trailerspil, som gør . Træklængde: Op til m. Alle dele fremstillet i stål. Afprøvet med overbelastning. Skralde -og palsystemet sikrer en kontrolleret aflastning. Wiretaljer, Ingersoll Rand type PH. Ratchet pullers, Ingersoll Rand.


Ordre $s til gode priser i Prolux online shop. Hurtig, pålidelig levering. Trailerspil til Båd og Autotrailer. Håndspil til Trailer, Bådtrailer og Biltrailer. Desværre er båden for tung at trække op alene, så enten må du have et par øller me så du kan lokke nærtstående mandfolk til at hjælpe - eller også købe til spil med skralde , som du kan fæstne på jollevognen eller til noget fast på land (f.eks.


krogen på din bil). Hvor ofte har man ikke afgjort, hvem der går ud med skraldet , hvem der går tur med hunden, eller hvem der køber in ved hjælp af det klassiske håndspil , som har tre simple valgmuligheder: sten, saks eller papir? Tanken bag er, at det gerne skulle være mere eller mindre tilfældigt, hvem der vinder fra . Sikker automatisk lasttryksbremse.


Støbt og hærdet snekkehjul. Kan også leveres med kamlås - 5M. SVERO wire skraldetalje 15SL12. Kompakt og let konstruktion. Drejelige kroge med krogsikring.


Håndtaget er konstrueret til at bøje ved overlast. Mængde BME Lagerbetegnelse. PAGAJ,LAMINERET,TRÆ LGD: 5MR.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop