Hp computer 17 tommer

HP Omen -an028ng (2QF19EA). Windows, Intel Core i, 2. GHz, 8GB, TB, 128GB SSD. Disse er nogle af de største skærme på markedet. Se vores udvalg af bærbare computere med tommer skærm.


Intel Core iprocessor, high-end Nvidia grafik, dual lagring og højfrekvens Full HD skærm – det eneste, der mangler, er dig. Køb online og få fri fragt! Køb brugt hos Blue City - det er nemt og sikkert. Alle brugte produkter bliver renset, nulstillet og klargjort for at sikre, at du får en vare, der er uden fejl og mangler. Bærbar computer – tag din computer med på farten.


GHz - Win Pro 64-bit - GB RAM - 5GB SSD - 13. Full HD) - UHD Graphics 6- Wi-Fi, Bluetooth - sort - BTP. Hvis du står og mangler en ny bærbar computer til arbejdet, skolen eller hjemmet , så finder du med sikkerhed én der opfylder dine behov på Proshop. Full HD), GB NVIDIA GeForce 940MX, Wi-Fi, Bluetooth, . Det er ikke forbudt at maksimere, hvad man får for sine penge.


Kig på understående ,3″ bærbare computer. Har man ønsket om en bærbar med en stor skærm, men ikke ønsket om at investere det helt vilde i computeren, kan det faktisk godt lade . Find din nye bærbar computer her. Det er de færreste danskere i dag, der ikke ejer enten en stationær eller en bærbar computer – eller begge dele. Er du endnu ikke kommet med på moden, eller står du og mangler en god bærbar computer til at erstatte den gamle, så finder du din nye bærbare computer her. Vores sortiment består af bærbare computere fra blandt andet Asus, HP , Acer og Apple.


HP LAPTOP - AK003NO 17. Kæmpestort udvalg af varer - altid til billige priser - Køb bærbar computere online på wupti. En bærbar computer fås i dag i alverdens modeller, designs og ikke mindst specifikationer. Når du skal finde en ny computer er det en god ide at overveje, hvor du skal have computeren med hen, og hvor meget den skal flyttes rundt, for at finde ud af hvor stor den må være og. Ny HP Envy-bærbar har tommer 3D-skærm.


Er hybrid-computeren den perfekte kombination, eller går man på kompromis? Denne model fra HP er ingen undtagelse. Her får du en yderst kraftig og effektiv bærbar computer , som du meget nemt kan have med på farten, når du skal lave lektier, skrive arbejdsmails eller noget helt andet.


Med de tommer og bare kilo, så fylder den ingenting, men indmaden er virkelig imponerende.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop