Kontaktlim brugsanvisning

Det anbefales altid at foretage prøvelimninger, for at vurdere limningens styrke. Før limning på blød PVC er det ofte nødvendigt at affedte med f. DANA Specialfortynder nr. Tynd og smidig konsistens medvirker til en nem påføring af limen. Tilpasset fyldningsevne muliggør limning på materialer af forskellig .

Opløsningsmiddelbaseret kontaktlim på neoprenbasis. Til limning af gummi, læder, metal, laminat og lign. Specielt velegnet til emner, der er svære at lægge i pres.


Instruktion for anvendelse. Stryg lim på begge flader og lad tørre . Limfladerne skal være tørre og rene. Blødgjorte PVC-materialer bør være rengjort for støv og andre forureninger. Brug ikke fortynder og undlad slibning med .

Dyk ned i limenes mangfoldige verden: Vi viser dig vores løsninger med kontaktlim. Universallim, kontaktlim , trælim, superlim. I modsætning til de andre limtyper skal kontaktlim smøres på begge flader, hvor den skal have lov at tørre næsten helt op, inden emnerne presses hårdt sammen. Læs derfor brugsanvisning og sikkerhedsforskrifter omhyggeligt inden brug.


Altid stort udvalg i lim og. Vandbaseret kontaktlim med ny formulering. Klassisk opløsningsmiddelbaseret kontaktlim. Brugsanvisninger og datablade. Til rengøring og fjernelse af limrester.


SikaBond-5anvendes til limning af de fleste forekommende materialer – gulv, væg, loft osv. Da limen hæfter på de fleste materialer såsom plast, træ, metal, pap, papir, tekstiler m. Limen er tyktflydende og kan anvendes vandret og . Kontaktlimsfortynder til S9. Afslutning af samlinger der er forseglet med TEC7.


Affedtning og rengøring af alle overflader før brug af lim eller forsegling. Fjernelse af rester fra klæbemærker og labels. Denne lim er stærk og permanent klæbende.

Velegnet til emner som er svære at presse sammen. Anvendelsesområde: Limer plast, metal, gummi, træ, læder m. God varmebestandighed op til 70° C. Rengør emnet som skal limes, så det er rent. Påfør et tyndt lag på begge . Neoprene- kontaktlim på vandbasis til al slags byggerelevante kontaktlimninger. Limen har lang åbentid og kan påføres dagen før limningen skal ske. Arbejde med denne lim kræver ikke . Påsmør lim på begge emner.


Når limen er overfladetør presse . Hurtig og sikker affedtning af såvel jern – og ikke jernholdige metaller før lilmning eller malling. Tec– Cleaner danner ikke oxiderende lag på lette metaller.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop