Pristjek dagligvarer

Stort pristjek : Her får du landets billigste dagligvarer. Ekstremt tæt løb mellem discountsupermarkeder afslører intens kamp om dine penge . Danske forbrugere skal have færre penge op af lommen end for to år siden, når de køber en kurv med de billigste dagligvarer. Det viser et pristjek af discountvarer, som Søndagsavisen har foretaget.


Sammenlignet med de andre supermarkeder: Føtex, SuperBrugsen og Kvickly, er Bilka hele kroner billigere.

Når du skal fylde køleskabet op med billige dagligvarer , betyder det ikke noget, om du køber dem online eller i en fysisk butik. Bilka er kroner billigere end Meny og 1kroner . Et pristjek fra Forbrugerrådet Tænk viser, at varerne stort set koster det samme. LINK:Se undersøgelsen hos Forbrugerrådet Tænk. Prisen på mælk, rugbrø toiletpapir og andre . Alle elsker et godt tilbud - for der er penge at spare på alle de dagligvarer , du køber tit, og de store ting, du køber en gang imellem. Husk at vi kan findes på minetilbud.


Bilka vinder Søndagsavisens pristjek som det supermarked med den billigste mærkevarekurv.

Under kategorien Dagligvarer finder du alle de gængse dagligvarebutikker, hvor du typisk vil foretage dine daglige indkøb. Her kan du finde den aktuelle tilbudsavis fra butikker som f. Grosh indsamler priser på almindelige dagligvarer , så du kan se hvor du får dem billigst. Du kender sikkert apps, der crowdsourcer priser på benzin. Politikens Lørdagsliv har 5. Faktisk er vores priser, ifølge discountpristjekket, faldet med procent ift. Danmarks billigste supermarked.


Discount er op til procent billigere end almindelige supermarkeder, viser kup! Sig navnet: Albrecht Discount. Tjek priserne på dagligvarer og se tilbudsaviser fra dagligvarekæderne. Alle påstår at være billige, men hvem er billigst? Metroxpress lagde i går dagligvarer i indkøbskurve i de fem store discountkæder, som kæmper hårdt om de spareivrige kunder.


Prisforskellene er beskedne. Ifølge discountkæderne skyldes det, at konkurrencen er så hår at priserne er presset i bund. Så meget kan du spare ved at vælge discount.


En ny analyse fra Københavns Kommune viser, hvor meget du kan spare på dagligvarer , alt efter, om du vælger at handle ind i et supermarked eller en discountbutik.

Bildstrecke im Grossformat. Priserne på mange madvarer er steget markant i de danske dagligvarebutikker de seneste par år, viser DR Nyheders pristjek. Vores store discountsortiment dækker alt lige fra. Følgende varer er tilfældig udvalgt af det seneste komplette pristjek , som er foretaget i perioden: mandag d. Der er dog ikke den store forskel, når man kigger på tandpasta, mælk, rugbrø leverpostej og pasta i forhold til discount-forretningerne.


Over en bred kam er det blevet billigere at handle discountvarer det seneste år. Skal du handle i Fakta eller Netto? Det bedste råd må være, at du skal vælge den butik, der ligger tættest på dit hjem, eller den butik, hvor du mest foretrækker varerne.


Prismæssigt er der nemlig stort set dødt løb mellem de to discountkæder , viser et pristjek BT har lavet på helt almindelige dagligvarer. Her er fire, som oven i købet kan spare dig penge ved at sammenligne priser og komme med gode tilbud.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop