Send flere billeder i snapchat

Snapchat har også tweaket muligheden for at sende billeder fra din kamerarulle i chat. Du kan nu markere og sende flere billeder og får samtidig muligheden for at redigere dem med Snapchats tekst- og klistermærke-tilføjelser. Så kan du snapchatificere de øjeblikke, du ikke lige fik fanget gennem appen.


Det sociale medie, der lader dig sende billeder og video på op til sekunder i et selvdestruerende format. Se også tippet om flere farver for at lære, hvordan du kan gøre teksten sort eller give den en anden nuance. Snapchat -finte til dig, der vil dele dine bedste billeder - nemmere. Træt af at fumle rundt i chatten for at sende dit blærede feriebillede?


Bildstrecke im Grossformat. I dag kan du sende billeder fra din kamera-mappe på telefonen ved at gå ind i en chat med en af dine venner og trykke på ikonet her i . Hidtil har du nemlig kun kunnet dele billeder i op til sekunder, men det er nu slut. VENNEGRUPPER: Saml udvalgte venner i grupper for at dele billeder og beskeder med dem. Nu er det muligt at sende billeder , videoer og chatbeskeder til op til venner på en gang, som kan være super praktisk at bruge med dine nærmeste . Det er fedt at have en god snapstreak kørende med sine bedste venner, men hvis I kun sender hinanden selfies, billeder af jeres fødder eller sorte skærme.


Giv dine venner en udfordring: De skal sende et billede tilbage af det, de laver LIGE i det øjeblik, de åbner din snap. Det virker som om de enkle idéer, virkelig er den bedste mulighed for at sende billeder og video, der er kun tilgængelig for få sekunder en reel hit. Flere tips til din snap -streak. Snapchat vil indlæse flere linser til den side af capture-knappen, som du kan glide igennem for at få adgang. Vælg i oversigten i Minder den video eller det billede fra din kamerarulle, din story skal starte med.


Nu har du mulighed for trykke på den blå pil nederst til højre og sende dit indhold direkte til din Snapchat story – præcis som du . Du og dine venner kan til enhver tid starte en Chat, når I befinder jer på venner- skærmen! I Chat kan I skrive til hinanden, dele klistermærker og bitmojis og sende gamle Snaps og billeder. I kan endda foretage stemme- og videoopkald direkte fra en Chat! Hvis du gerne vil starte en Chat med en ven, skal du bare trykke på . Snaps er slangudtrykket for at sende et billede via appen Snapchat. Med Snapchat kan du sende billeder til dine venner - men det smarte er, at billedet er tidsbegrænset.


Det skal forstås således, at modtageren af billedet kun kan se det i et begrænset tidsrum (fra 1-sekunder), som du helt og aldeles . Snapchat er en billed-app, hvor de billeder man sender til hinanden, slettes efter blot sekunder. Her kan du se, hvordan du kommer i gang med at sende billeder , der selvdestruerer efter f. For at få et trofæ til samlingen skal du lave bestemte snaps. Det kan for eksempel være at opnå en bestemt score eller sende en video- snap et vist antal gange. Lige nu er der ikke overblik over hvilke og hvor mange trofæer, der er. Dog vil der i fremtiden komme endnu flere til.


Selve idéen bag Snapchat er, at man skal kunne sende billedbeskeder til en modtager, uden at modtageren skal kunne gemme billedet på sin telefon. Billedet er tilgængeligt i op til sekunder. Tager modtageren et skærmbillede, får afsenderen besked om dette.


Der findes flere måder, hvorpå brugerne kan hacke Snapchat , så det er muligt at gemme billeder. Tjenesten er egentlig indrettet sådan, at hvis man tager et screendump af billedet, vil modtageren få besked om det. Men det kan altså omgås ret let.


Så lad os lige få på det rene – lad være med at sende. Mange børn og unge bruger appen Snapchat til at sende sjove billeder og filmklip til hinanden. En ny opdatering til Snapchat går imod hvad Snapchat tidligere blev kendt for.


Det kræver flere timers arbejde, men så er det også muligt at hente de slettede billeder tilbage igen på den mobile enhed. Nu kan du gemme og sende redigerede billeder ud. Dit Snapchat - game bliver aldrig det samme!


Snapchatfiltre Du ved helt sikkert allerede, at du kan smide et lækkert filter henover dit billede , tilføje klokkeslættet eller bydelen som . Mangler: send 5billeder om dagen: Ekspert advarer om unges vilde Snapchat. Hun erkender, at hun nok er lidt afhængig af det sociale medie, men hun understreger samtidig, at hun bliver nødt til at sende billeder hver eneste.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop