Vuc århus hf enkeltfag

Ansøgning om optagelse på HF - enkeltfag sker som hovedregel via en samtale hos en studievejleder. Du skal booke tid til samtalen, hvilket du gør her: Bestil tid til samtale. Til samtalen skal du medbringe eksamensbevis fra tidligere uddannelser fra og med folkeskolens afgangsprøve. Samtalen foregår på den måde, at du . Adresse: Dalgas Avenue Aarhus C. Hvis du søger uddannelser på andre adresser end den viste, kan kortet i højre side anvendes til at se disse adresser. HF-afdelinger, nærmere bestemt HF - enkeltfag med pct.


Hertil tegner gymnasial supplering sig for pct. Her kan du følge med i, hvad der sker på. Jeg har allerede haft et . Skolens kreative klasser - HF Stage,. Orientering om eksamensprojekt for kursister på HF - enkeltfag fra kl. For at blive optaget skal du have en afsluttet gymnasial eksamen.


Du skal scrolle ned for at finde udbud og tilmelding til Århus Akademi. Adgangsgivende ungdomsuddannelse og teater på een gang. Det er nu muligt at læse HF via enkeltfag på VUC - Aarhus samtidig med at man får dramatimer og tid til at skabe forestillinger. Vi oplever, at der er mange, der melder sig til, men ikke kommer igennem.


De arbejder ikke tilstrækkeligt struktureret og har ikke den selvdisciplin, det . Tag en hel HF-uddannelse, eller følg et eller flere HF - enkeltfag. På VUC tilrettelægges uddannelsen efter dine behov. Du kan følge undervisning på hold eller tage uddannelse som fjernundervisning.


Hf Enkeltfag - voksenundervisning, vuc , forberedende voksenundervisning, hf, ordblindeundervisning, voksenuddannelser - firmaer, adresser, telefonnumre. På hf - enkeltfag er der optag indtil kursusstart eller afhængig af pladser. Du er selvfølgelig også velkommen til at booke en tid hos en vejleder eller . Det er muligt at tilmelde sig prøver på HF - enkeltfag uden at have fulgt undervisningen. Du har selv ansvar for forløbet, hvilket vil sige at du. Hvis du ikke har lavet rapporterne, skal du selv sørge for at tilmelde dig til de relevante laboratoriekurser, der afholdes på VUC Aarhus.


Laboratoriekurserne afholdes typisk i foråret. Højere Forberedelse ( HF ). Ordblindeundervisning (OBU). Forberedende Voksenuddannelse (FVU).


Der er mulighed for undervisning både dag og aften på såvel halvårs- som helårshold. VUC Aarhus udbyder undervisning inden for: Almen Voksenuddannelse (AVU). Mange fag kan også tages som fjernundervisning via . Eimal Achma der tog hf på VUC.


Læs også Ny idé: Parkér bilen og se film ved Ebeltoft Vig. En dag om ugen er der kreativt arbejde i Filmbyen i Aarhus, mens der de øvrige fire dage tages en HF via enkeltfag på VUC i Aarhus. Hvis du består en hel hf -eksamen som enkeltfag , kan du efter ansøgning få deltagerbetalingen tilbage for de fag, som indgår i denne, jf.


Bekendtgørelse om den almindelige og forhøjede deltagerbetaling. Ansøgning om tilbagebetaling sker på vedlagte blanket, som indleveres til din VUC -afdeling med alle ønskede .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop