Cembrit plan farver

Farverne er inspireret af det rå og rustikke udtryk, der er blevet indbegrebet af den nordiske byggestil, og vil med tiden patinere og blive lysere. Særlige produktegenskaber: - Minimal vedligeholdelse og lang levetid . NCS koder Cembrit bølgeplader. Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies.


Vil du vide mere om vores. Cembrit PLAN består af mineralsk filler, cement og PVA- og cellulosefibre. Pladerne er pressede, autoklaverede og specielt udviklet til at modstå de strengeste klima- tiske påvirkninger. Pladerne, der er imprægneret mod fugt og snavs, fås i fem standardfarver , der er inspireret af det rå udtryk, som er blevet indbegrebet af den nordiske byggestil.


Efterhånden som pladen patinerer, vil overfladen blive lysere. Fibercementprodukter fremstilles med en mat overflade, hvor nuanceforskelle kan forekomme. Derfor må den oplyste kode betragtes som tilnærmelsesvis.


Vær opmærksom på, at disse plader ikke kan males. Koden er derfor kun til brug ved valg af farve på . Portalen - Lillestrøm, Akershus. Studenten Gjøvik Oppland.


City Park Brumunddal, Hedmark. Vedligeholdelsesfri facadebeklædning fibercement fra Cembrit. Se vores udvalg og få det leveret lige til døren. Cembrit Patina er et cementbaseret produkt, som fremstår med en naturlig overflade og med de karakteristiske farveforskelle, der typisk forekommer i produkter af denne type.


De naturlige variationer i pladens farve er med til at skabe facadens rustikke udtryk. Altid billige priser på Cembrit - Leveret lige til døren - Køb online nu! Køb og salg af Cembrit i Andre byggematerialer på DBA. Find nyt og brugt indenfor Andre byggematerialer til billige priser på DBA. Bestil online til stærk pris.


Dansk forhandler med nem bestilling. Til udvendig beklædning af facader og brystninger samt til gavl, stern og underbeklædning. Grafit 2 Amber 3 Magma 4 Ruby 4 Adobe 4 Emerald 5 Granit.


Anvendes til facadebeklædning og lignende.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop