Stavekontrol iphone

Du kan dog sagtens slå autorettelser fra. Den er dog ikke så irriterende som autorettelserne, for . Automatisk rettelse bruger tastaturordbogen til at lave stavekontrol , mens du indtaster, og retter automatisk stavefejl. Kontroller, at denne indstilling er slået til, ved at følge disse trin: Åbn appen Indstillinger.


Med iOS kan du bruge de indbyggede tastaturer på din enhed i enhver app. Om den findes til dansk ? Ej, men ja den er skam på dansk og fungerer fint. Meningen er fra Apples side, at den skal lære dit sprog at kende hen ad vejen, og dermed hele tiden være med til at gøre det nemmere og . Begge disse tips øger ens skrivehastighed væsentligt. Det samme gælder for andre specialtegn.


Inde på Safari kan du enkelt tilføje domæne endelser, ved at trykke og holde på ”. Her vil der dukke en liste op med de mest anvendte . Lang tid siden jeg har grinet saa meget. Du skal blot indtaste tekst i et tekstfelt for at bruge funktionen. Husk at være sikker inden du klikker på knappen, for der er ingen . Versionsnummeret er nu oppe på iOS 11.


OS -enheders keyboards og til stemmeassistenten Siri: en fejl i den automatiske stavekontrol er nu . Med software-opdateringen iOS 4. Notifikationer på lock-screenen kan udvides til at være langt mere brugbare med 3D Touch. Eller man kan fjerne dem alle ved at trykke ”dybt” med 3D Touch. Control center har fået et nyt design, . For at slå den automatiske stavekontrol fra, skal man i Systemindstillinger og her vælge Tastatur – Tekst. Her er det muligt at indstille sprog til automatisk eller et bestemt sprog ligesom det er muligt at slå automatisk rettelse fra.


Jeg ved ikke hvorfor jeg synes det er noget af det sjoveste i verden. Når man skriver en sms og telefonens autokorrektur ændrer et ord i teksten til et andet man absolut ikke havde tænkt sig at bruge. Jeg har prøvet det nogle gange selv.


Men ikke de helt sjove fejl. Oqaasileriffik i samarbejde med Ilinniusiorfik har i de seneste år realiseret at kunne anvende de trykte ordbøger elektronisk, således at man fx kan slå ord op på nettet. Disse ordbøger er baseret på – OQAATSIT, grønlandsk – dansk ordbog samt ORDBOGEN, dansk – grønlandsk ordbog.


Handlinger tilknyttet webside. Tag Den Danske Ordbog med i lommen! Denne app giver dig nem og hurtig adgang til den mest udtømmende beskrivelse af det moderne danske ordforråd.


Hovedordbogen indeholder de mest almindelige or men den indeholder muligvis ikke visse egennavne, tekniske termer, akronymer eller specialiseret brug af store bogstaver. Stavekontrollen sammenligner ordene i dit dokument med hovedordbogen i Office. Softwaren har automatisk stavekontrol og en dynamisk ordbog, der kan lære nye ord. Skulle man komme til at trykke på et bogstav ved siden af det ønskede, finder softwaren ord i ordbogen, der passer bedst . Fra denne menu har du mulighed for at åbne Outlook, Wor Excel osv. Hvis det er første gang du login vil du blive bedt om at vælge sprog, dette sprog er både din menu, stavekontrol osv.


Alt dette er med til at give dig en endnu skarpere intelligent ordbog, der bliver ved med at forbedre sig, jo mere du bruger dit device. Det er forskellige ordbøger, der bruges i de forskellige producenters styresystemer– eksempelvis er ordbogen på iOS ikke den samme som på .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop