Tdc mobil erhverv

Hos os kan du få det hele – fra de nyeste mobiltelefoner med alle tænkelige funktioner, til enkle, billige mobiler til dig, der går mest op i pris, og primært skal bruge din mobil til at ringe og skrive beskeder. Er du i tvivl, om det er den rigtige løsning? Kom godt i gang med din mobilpakke.


Danmark bedste mobilnetværk. Vælg din mobilpakke nedenfor og bliv guidet til hvordan du aktivere det ekstra indhold netop dit abonnement indeholder. Mobilpakke Ekstra Udland. Klik og læs om indholdet . Jeres medarbejdere arbejder på tværs af medier, platforme, lokationer og grænser.


Det stiller store krav til jeres it- og teleprodukter. Fastnet- og bredbåndstelefoni. Med vores løsninger er der . Et effektivt værktøj i hverdagen.


Med Selvbetjening Erhverv kan du tjekke forbrug, styre abonnementer og tilpasse løsninger hurtigt og enkelt – når og hvor som helst det passer dig. Har du ikke adgang, kan du bestille det her. Lyt på mobil , tablet og pc.


Afspil musikken trådløst til dine højtalere med AirPlay, Chromecast eller Sonos. Det eneste det kræver, er at du opretter dit login. Følg guiden her på siden, så du kommer godt fra start. Er du kunde i TDC NetDesign, kan du også bestille dit udstyr her. Køb mobiltelefoner , tablets og abonnementer.


Køb professionelt udstyr til netværk, UC og sikkerhed. Uanset hvilke krav din virksomhed har til funktioner og fleksibilitet i jeres telefoniløsning, så kan I få opfyldt dem med TDC Scale. I får omstilling, fastnet, mobilpakker , filialer og hjemmearbejdspladser samlet i én sammenhængende løsning. Løsningen er 1 skalerbar opad og nedad og I kan til enhver tid let tilkøbe eller . Chat, presence, omstilling, viderestil opkald.


Ekstra funktioner til at administrere dit mobilabonnement. Sandsynligvis har din virksomhed allerede en mobilløsning. Spørgsmålet er om det er den optimale i forhold til jeres forretning. Vi kan ikke kun tilbyde markedets største udvalg af mobilløsninger , men også en professionel rådgivning, der tager udgangspunkt i din virksomheds behov og økonomi, ikke i teknologien. Her kan du finde en lang række blanketter, som du skal bruge, hvis du f. SIM-kort, oprette eller opsige et abonnement og fortryde af køb.


Opsigelse for erhvervskunder. Overvejer du at opsige dit abonnement, beder vi dig ringe til vores Kundeservice. Du kan kontakte Kundeservice på hverdage mellem 8. Er du kun interesseret i at opsige et enkeltstående abonnement og ikke hele dit .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop