Træbeskyttelse tilbud jem og fix

Heldækkende træbeskyttelse til udendørs brug sikre, at dit træværk holder til mange års omskifteligt vejr. Se vores store sortiment her. Er det soklerne eller murværket, der trænger til maling?


Eller er det vinduerne eller andet træværk, som trænger til en opfriskning eller til efterbehandling? Vi har et stort udvalg i maling til forskellige formål. Den bruges til udendørs træværk som facader, garager, hegn og lignende og kan også anvendes til vinduer og yderdøre på ind- og udvendig side.


Træbeskyttelsen trænger godt ind i træet, og den har en holdbarhed . Træfix Heldækkende Hvid er en oliebaseret træbeskyttelse , der egner sig til ældre og slidt træværk. Anvendes til overfladebeskyttelse af udendørs træværk som gavle, hegn og plankeværk. Desuden velegnet til vinduer og yderdøre på ud - og indvendig side. Indeholder liter og holder op til år. PROTECT vandbaseret træbeskyttelse.


Den er berøringstør efter ca. GORI Extreme er en vandbaseret og dækkende træbeskyttelse , som beskytter dit træværk og hæmmer angreb af skimmel og belægninger samt giver en flot overflade. Velegnet til farveskift på træværk, og denne er i farven . Traditionel træbeskyttelse der egner sig til slidt udendørs træværk, som fx hegn og pergolaer. Den trænger godt ind i træet og beskytter det mod vejr og vind. GORI kan bruges på facader, garager, hegn og lignende, og den er er også velegnet til vinduer og yderdøre på ud- og indvendig side.


Kan bruges på gammelt og nyt træværk, og den er i farven. GORI transparent træbeskyttelse er velegnet til overfladebeskyttelse på udendørs træværk. Der er liter i spanden. GORI ændrer navn og design og kommer til at hedde GORI 502.


Oliebaseret træbeskyttelse der egner sig til slidt udendørs træværk, som fx hegn og pergolaer. Mit koloni skur har lige fået en omgang af jem og fix det bedste woodlife litter 1kr. Billederne kan faktisk ses under min profil. Den hvide dækkede den sorte efter tre gange. Den grå dækkede den røde efter to.


En ganske behagelig maling at arbejde med. Smed dog litter sort i den . I efteråret stillede jeg et legehus op og træbeskyttede vindskederne med dækkende træbeskyttelse fra jem og fix. Allerede nu efter mindre end.


Læs mere om Bilka og find tilbud i tilbudsavis , Grundingsolie, gori 2 ltr. Tilbud og prissammenligning på gori 2 grundingsolie ltr. Tilføj til indkøbsseddel.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop