Trox brandspjæld

Små runde brandspjæld til afspærring af kanaler mellem to brandområder i ti forskellige størrelser. Ydeevnedeklaration DoP i . Takket være brugen af moderne, decentrale og åbne kommunikationssystemer kan brandbeskyttelsesløsninger realiseres billigt med minimale udgifter til ledningsføringen og direkte integrering i bygningens centrale styresystemer. Alle informationer kan hentes fra centralt sted og passende opfølgende styring kan foretages . Røgmeldere til hindring af røgoverførsel via kanaler i ventilationsanlæg.


En af de nye ting er muligheden for installation i slutningen af en . Indbygning I massive vægge og lofter, direkte i massive vægge, i lette skillevægge, i brandvægge med lette konstruktioner samt i skaktvægge. Firkantet brandspjæld til anvendelse i kanaler i industrikøkkener. Til afspærring af kanaler mellem to brandområder i størrelser. Ud over størrelser fra 1til 2mm Ø kan spjældene nu også . FKRS-EU indeholder en række nyskabelser. Sælges for højeste bud på online konkursauktion over Strato.


Bemærk: bure og paller medfølger ikke. Air Essensse Neo Lufttæppe. AuraSafe – vores nye styringssystem for brandspjæld lanceres på vores Roadshow, og i dag har vi lavet en prøveopstilling i mini- traileren.


Systemet kan også tilpasses bygningens styringsstrategi . Vi har ikke yderligere information om dette produkt. Denne side er fokuseret på at distribuere viden om byggematerialer til byggeriets professionelle parter. Vi er meget glade for denne forøgelse af vores sortiment og vores udvidede samarbejde med . I ventilationsanlæg til brandadskillelse. Kompovent brandspjæld type FK 90. Omgivende konstruktion er en galvaniseret stålplade.


Ventilation i bygninger –. Trox brandspjæld type FK. Dette betyder, at alle brand- og røgspjæld og røgspjæld efter den 1. Kompetencer: Ventilationsfiltre, brandspjæld , spjæld ventilation, filtermaterialer . De tre centrale tyske anlæg er: Vluyn, hvor der produceres luftdiffusorer, hvirveldiffusorer, riste, kølebafler og decentrale ventilationsunits. Anholt, hvor der produceres ventilationsaggregater, brandspjæld , røgdetektorer, lydbafler og . F6 for lodret position.


Omgivende konstruktion er galvaniseret stålplade. Klappen inde- holder asbest med cement som bindemiddel. Virksomhedstype, Hovedkontor. Brandmodstandsklasse Kog K90.


TROXNETCOM AS-i fra TROX GmbH. Let at installere: Takket være et nyt monteringsbeslag kan UFC nemt klikkes på til ethvert tidspunkt i løbet af projektet. Produkt Oversigt FSC-UFC24.


Signaturforklaring: Røg eller brandspjæld.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop