Vikarjob deltid

Ny kollega til vores team af salgsmedarbejdere. Som en del af vores team får du en hverdag med gang i den, masser af kundekontakt, mulighed for at passe dine studier og ikke mindst godt kollegaskab. I jobbet som sælger får du et job hvor der er stor . Deltid stillinger ledige på Indeed.


Se søgeresultat for ledige job indenfor deltid – og opret en jobagent og få nye job direkte i indbakken. Find dit nye job allerede i dag. Se ledige job inden for deltidsjob.


Sorter efter blandt andet geografi og find ledige stillinger som passer præcis til dine søgekriterier. Hvis du ikke er omfattet af et opsigelsesvarsel, er du ikke bundet til det pågældende job , og kan derfor uden videre tage et andet fast job fra den ene dag til den anden. Hvis du er ansat uden opsigelsesvarsel, kan du få udbetalt supplerende dagpenge i op til uger inden for 1uger. Arbejde med opsigelsesvarsel.


Bekræftede arbejdsgivere. Gratis, hurtig og nem måde at finde et job med mere end 34. Vejle og andre store byer i Danmark. Leder du efter et deltidsjob , der udvikler og udfordrer dig?


København og andre store byer i Danmark. Så gør som tusindvis af andre - søg et job gennem Moment. Vi tilbyder deltidsstillinger inden for forskellige fagområder, hvor du f. JOB SEKTIONEN Job indenfor regnskab, revision og økonomi.


Sælger på deltid til Telenor i Fields. Vil du være en del af Telenors succes i Danmark? Og vil du gerne være en del af en arbejdsplads, hvor du kan skabe din fremtidige karriere? Så tilbyder vi dig muligheden for at blive en del af et team hvor vi har det sjovt.


Et job , hvor vi har skabt rammerne for et sted . Altid spændende jobs hos Ungarbejde. Søg job som klinikassistent. Klinikassistent, Fuld tid. Engageret og empatisk klinikassistent. En klinikassistent til det . Når Magasin igen kommer på danmarkskortet i Aalborg, har vi brug for fem passionerede Shop Managers, som sammen med deres servicefokuserede teams vil give ku.


Hvis jobcentret vurderer, en person ikke kan varetage et job på 2timer om året , bliver denne fritaget. I august skrev beskæftigelsesministeriet i et svar, at der ud af 156. Hvis et ægtepar begge modtager ydelsen uden at leve op til kravet, kan den ene . Få et fleksibelt fuldtids-, deltids - eller studiejob i hjertet af Århus.


Du kan her se, hvad vi har ledigt lige nu. Finder du ikke noget, der er relevant for dig, må du meget gerne tilmelde dig vores jobagent, så vil du automatisk modtage en mail, næste gang vi har en ledig stilling, der passer til dig. Vi opfordrer til, at du søger. Brug dit faglige netværk til at finde drømmejobbet. Du skal kunne arbejde dag aften og weekend!


Har du lyst til at være med til at samle stærke forskere, unge talenter og vilde ideer i et tværdisciplinært center? Er du drevet af at løse administrative og koordinerende opgaver, så forskere og phd-studerende kan koncentrere sig om dét, de er gode.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop