Yogamåtte københavn

Yogamåtter og tilbehør til yoga. Se vores placering på kortet nederst på siden). Har du spørgsmål til en ordre eller ønsker du mere . Vi er både en netbutik og en fysisk butik i København.


Miljøvenlig yogamåtte fra Sun Salutation. Super kvalitet og holdbarhed - og god samvittighed. PVC-fri og biologisk nedbrydelig. Fremstillet af naturgummi udvundet fra bomuldsrester fra tøjproduktion samt jute, som sikrer et ekstra godt greb og god holdbarhed.


Køb yogamåtter online på SPORTMASTER. Vi tilbyder et stort udvalg af sportsudstyr og sportstøj med hurtig dag-til-dag levering, fri returfragt og 3dages landsdækkende bytteservice. Shop online eller besøg vores nye butik i enten Aarhus eller København.


Det er vigtigt at vælge den rigtige yogamåtte , for at få så meget ud af din yogapraksis som muligt. Der er stor forskel på yogamåtter i forhold til pris, materiale og tykkelse. Mange vælger at prioritere miljørigtigheden højt når de skal vælge yogamåtte , og du kan gå hele vejen og vælge en økologisk udgave. Hos Stræk og Bøj finder du et fint udvalg af yogaudstyr. Uovertruffen tykkelse, skridsikkerhe komfort og lyddæmpning.


Tysk produceret oeko-tex top kvalitet klassiske sticky yogamåtter. Manduka giver livsstidsgaranti på denne bestseller. Denne ekstra tykke yogamåtte er ideel til træning derhjemme eller i træningscenteret. Uanset om det er til yoga, aerobic, pilates, graviditetsgymnastik eller meget mere - denne måtte støtter dig i al din træning. Køb en billig kvalitets yogamåtte her fr kun kroner.


Vores måtter til yoga og pilates i flere forskellige tykkelser er virkelig populære blandt alle vores 70. Måtterne er anti-slip, hvilket vil sige at de binder sig godt til gulvet, sådan at de ikke glider rundt. Så kan det være en idé at finde yogamåtten frem og sætte selvet i fokus.


Udbuddet af yogamåtter er stort, så det kan være svært at vælge den rigtige. Dette er Flying Tiger Copenhagen! Kom med på skattejagt i vores butikker.


Vi har overraskelser og ting til enhver lejlighe til hjemmet, til dine børn og meget meget mere. Perfekt balance mellem greb og komfort. Hvis ikke du går på kompromis med skridsikkerhed og kvalitet er Jade yogamåtten det rigtige valg. Butikken ligger i Astanga Yoga Studio.


Her finder du træningsudstyr til funktionel træning. Du er altid velkommen vi har åbet morgen og formiddag, eftermiddag og aften.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop