Brandsikker pengeboks

Optimal og sikker opbevaring af alle dine værdipapir. Her finder du brandsikre skabe og pengeskabe i alle størrelser og priser. Køb værdiskabe og brandbokse med prisgaranti! Hos Harald Nyborg har vi et stort udvalg af brandbokse og værdiskabe i forskellige størrelser til lave priser!


Vi har altid den rigtige pris og måneders returret.

Værdiskabe og værdibokse af høj kvalitet til gode priser. Sikkerhedsskabe og brandsikre skabe. Vælg mellem nøgle- eller kodelås. Fri Fragt og års Garanti!


Leverandør af pengeskabe, brandskabe og andre værdiskabe. Gratis rådgivning på tlf. Safegear tilbyder også indsætning og fastboltning af dit pengeskab.

Klik her og find den bedste pris nu! Du kan passe godt på dine værdier ved at have et brandsikkert pengeskab i dit hjem. Læs her om de forskellige typer der findes, samt hvor sikre de er. Vores pengeskabe og værdiskabe – eller pengebokse og værdibokse, som de også kaldes – fås i mange forskellige modeller online her på siden.


Med et brandsikkert penge- eller værdiskab kan du nemt passe på familiens pas, kontanter og vigtige papirer. Se udvalget og køb online her. Indvendigt mål: 2x 3x 2mm. Udvendigt mål 3x 4x 374. Hvilket pengeskab skal du vælge?


Vi ser på sikkerhedsklasser indenfor tyveri- og brandsikring. Priser og udvalg af pengeskabe til private. Jeg leder efter en brandsikker pengeboks med kode eller nøgle.


Det er til personlige dokumenter og skal ikke fylde mere end 50xcm. Den skal ikek nødvendigvis boltes fast, det er mere brandsikkerheden jeg går op i. Nogen der kender et godt mærke?

Brandsikre Dokumentskabe Sikrer dokumenter mod brand i minimum timer. Anvendes på kontorer med mange uerstattelige dokumenter. Disse brandsikre dokumentskabe er fremstillet i en kraftig konstruktion.


Med HB 2brandskabet kombinerer du tyverisikring med brandsikring. Skabet er testet til at kunne brandsikre papir i op til timer. Nogle ting er svære at erstatte, og det kan ofte svare sig at være ekstra påpasselig med f. Se pengeskabe værdibokse her til en skarp pris.


Minipengeskab forklædt som bog, Denne geniale boks udformet som en et Vejatlas Europa passer lige ind i bogreolen - eller placeret på den rette måde - liggende på et bord eller lignende, uden at den ligner en opbevaringsboks til værdigenstande. Har du nogensinde drømt om at gemme dine værdier et ste hvor ingen . Vi tilbyder indmuringsbokse i flere størrelser - nogle med nøgler andre med kodelås. For at vide mere om hver enkel indmuringsboks skal man blot trykke på ”læs mere” eller ringe til vores .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop