Dong energy strømsvigt

Se, hvor der er strømafbrydelser i Danmark lige nu. Du kan også altid ringe på vores døgntelefon eller få gode råd til, hvad du gør, hvis strømmen er gået. Her kan du se, om vi har driftsforstyrrelser i vores distributionsområder. Følg os på Twitter, hvis du vil holdes løbende opdateret om driften.


Forudse fejlene, inden strømmen går. Guide montørerne direkte til defekte kabler. En bølge af strømsvigt har ramt hovedstadsområdet den sidste uges tid. Torsdag aften var det dele af . Pengene op af kassen eller strømmen svigter. Dong: Strømsvigt truer ved lukning af kraftværker udtryk for, at vi truer med strømsvigt.


Det er naturligvis ikke. Dong truer ikke med strømsvigt. Sådan lyder det fra Enhedslisten og Dansk Folkeparti, efter . Situationen er nu normaliseret, men der bliver stadig arbejdet med omlægninger af nettet, og omkring 1kunder kan . Vi ejer og vedligeholder distributionsnettet og elmålerne i vores område, og distribuerer el i dette område.


Frederiksberg og Vesterbro er sidst på eftermiddagen lørdag fortsat uden strøm. Dele af Østerbro i København er fredag formiddag uden strøm. Nu kommer regningen for mange års massiv udbredelse af vindmøller og lukning af kraftvarmeblokke. Grundet strømafbrydelse i Sydhavnen, kan vi i øjeblikket ikke besvare kald i vores kundeservice. For Københavns Brandvæsen betød strømsvigtet, at alle brandalarmer gik i gang og.


DF og Enhedslisten kobler kravet sammen med Goldman Sachs mål om stort afkast. STENLØSE: - Ifølge mine oplysninger, så er strømmen tilbage i Stenløse, Ølstykke, Jyllinge og Gundsømagle. Sådan siger en Dong Energy -medarbejder til Lokalavisen efter tirsdagens tidlige strømsvigt i Stenløse Center. Dong Energy oplyser, at der har været tale om højspændingsfejl, men årsagen til . Hvis strømmen går, er det ofte bare, fordi der er gået en sikring eller din HFI- eller HPFI-afbryder er måske slået fra.


DONG Energy Nordvand vandforbrug spildevand kloak. Er din HFI- eller HPFI-afbryder ikke slået fra, og har. Tjek, at alle gruppeafbrydere er slået til. Læs også: Mand med jernpæl tog strømmen på Fyn.


Radius gik i Særligt beredskab kl. Omstridt mølle skal slukkes i blæsevejr. Dong -medarbejdere får ny arbejdsgiver . Nyheder Skrevet af redaktion.


Ved strømsvigt kan du forhøre dig hos Dong Energy på tlf. Trappevask: Rengøring klares af Racoon som kommer en gang ugentligt. Viceværtens opgaver er i følge kontrakten: Tilsyn med fælles . Ved ikke - lokale nedbrud kan der på tlf. Permanent ilt behandling: Vurder om beboeren evt. Kontakt Falck eller 1afhængig af situationen.


Strømmen forsvandt sporløst fra stikkontakterne klokken kvart over 12. Afbrydelsen skyldes en fejl i vores anlæg, forklarer pressemedarbejder Morten Kidal fra Dong . En fejl i en hovedtransformerstation sendte klokken 8. Dong Energy melder på hjemmesiden, at 25. Kongens Nytorv i København i sort.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop