Gamle bøger vurdering

Vi går og rydder op i min fars gamle bøger. Selvfølgelig kan vi tage til en antikvar, men de vil jo kunne sige hvad som helst til os når vi ikke selv ved noget. Du vil ofte godt kunne komme af med dine skønlitterære klassikere og dine gode fagbøger, men den helt store gevinst er der desværre kun på sjældne titler. Køb og salg af nyt og brugt i antikke bøger , antikke bøger og antik bog på QXL.


Hvis du vil vide mere om de bøger , som du kan finde i et antikvariat. Her er en lille guide til antikvariske bøger. Der ligger mange gode historier gemt i hjemmene om gamle værdifulde bøger , der har været på rejse gennem flere slægtled eller er kommet ejeren i hænde på en eventyrlig måde. Du er velkommen til at komme med dine bøger til en vurdering eller bare lytte me når bogspecialisten kan træffes på . Accept af cookies på Lauritz. Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.


Informationer deles med tredjepart. Er du tvivl om værdien af dit indbo, kunstværk, møblement eller samlerobjekt? Den lå hengemt i en bankboks og selv om, at interessen for gamle bøger var meget lille, valgte man alligevel at sætte bogen på auktion. Vurderingen lød trods alt på mellem 400.


Bogen havde ikke længere en praktisk betydning, og vi håbede på, at vi kunne få en halv million kroner . Danmarks største portal for køb og salg af brugte bøger. I Har du bøger, der bare står og samler støv derhjemme, kan du måske veksle dem til kontanter. Bogens alder er godt at tage udgangspunkt i, men der er sjaeldent en regel uden undtagelse, når det kommer til vurdering af bøger. Vi tilbyder vurdering i private hjem både i Danmark og udlandet i forbindelse med større salg.


Foretages vurderingen i forbindelse med en bodeling, forsikringssag e. Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder. Vi er altid på udkig efter mindre eller større bogsamlinger - også brugte bøger. Vi kører over hele landet, og giver gerne tilbud på hvad bøgerne er værd. Andersen bøger, som jeg gerne vil have et bud på om er eller 1eller ? Antikvariske, eller gamle bøger , kan ofte være en svær ting at værdi.


Der er ikke én bog eller forening, der har en liste over gamle bøger og deres nøjagtige værd. På auktion i denne uge: António Jacinto de Araújo - Nova Arte de Escrever. Har du har spørgsmål vedrørende bøger kan du kontakte de enkelte antikvariater på mail eller telefon, kontakt oplysninger for de enkelte antikvariater finder du i menuen under Antikvariater. Andre spørgsmål vedrørende . En indføring i læsning og vurdering af den ny poesi.


Antal sider: 1- Type: Hæftet med smudsomslag En personlig og myndig redegørelse for den moderne digtnings erfaringsgrundlag og formsprog. Omslag af Freddy Pedersen. Smudsomslag lidt flosset.


Mens flere dyre malerier måtte gå tilbage, solgte Museumsbygningen gamle bøger for en kvart million kr. Køb, salg og bytte af brugte bøger og magasiner. Udvid bogsamlingen eller få læst op på emner, der interesserer dig.


Find billige tilbud på GulogGratis. Denne bogbase er skabt af antikvarboghandlere fra. Bogantikvariat, Bogantikvariater, Gamle bøger , Udsolgte bøger, Den Danske Antikvarboghandlerforening (ABF), Provinsantikvarboghandlerforeningen (PAF),.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop