Guardian lædercreme

Denne lædercremekan bruges til vedligeholdelse af anilin-, semianilin- og dækfarvet læder. Sammenlign priser og læs anmeldelser af lædercreme guardian Rengøringsartikler. Klik her og find den bedste pris nu! Dårligt vedligeholdt læder får ofte små revner i overfladen, falmer og bliver mere modtageligt for pletter og ridser. Produktet ændrer ikke på stoffets naturlige egenskaber, udseende og åndbarhe men giver det en usynlig beskyttelse.


Påfør et tyndt, jævnt lag, med masserende cirkelbevægelser. Anvend svamp eller fnugfri klud. Hvordan renser man læder - rens af læder - er dit læder blevet beskidt - rens af sofa - rens af bilsæder.


Til daglig rengøring er det tilstrækkeligt at bruge en hårdt opvredet blød og fnugfri klud i rent vand. Placer aldrig lædermøbler direkte op af varmekilder . Få leveret direkte til døren eller find den i dit lokale bolighus. Til Anilin, Semianilin og dækfarvet læder. Alt i plejemidler til møbler og gulve fra bl.


Vores store udvalg af plejemidler inkluderer også olier, lakvask, lædercreme og meget mere, så du behøver ikke at skille dig af med de ting, du er glad for lige foreløbigt. Perfekt til pleje og vedligeholdelse anilin, semianilin og dækfarvet læder. Modvirker udtørring og giver et smidigt og naturligt udseende. Fri fragt ved køb over kr. Lædercreme med ekstra voks.


Køb Multi care lædercreme 2ml på Bilka. Se også hele udvalget af Møbelpleje. Vær den første til at bedømme dette produkt. Du kan også bruge sæbespåner, og lædercreme kan friske slidt og råt læder op.


Slidt og råt læder kan også friskes op ved at give vedligeholde overfladen med lædercreme. Det købes i supermarkedet. Mangler du hjælp til at vedligeholde dine møbler? Giv dine lædermøbler den bedste pleje. Lærkrem med ekstra voks andre tekstiler.


Läderkräm åndbarhe men giver . Da læder er naturmateriale skal det have en form for behandling, dette kan være i form af creme eller sæbe, alt afhængig af hvilke lædertype det er. Ved regelmæssig pleje reduceres risikoen for udtørring, ridser og falmning betydeligt. For at bevare overfladen smidig skal den vedligeholdes med en egnet lædercreme.


Alt efter hvilken type læder der er tale om anbefaler IDEmøbler, at du behandler dine lædermøbler to til seks gange om året. Påføringssvampe Alt hvad der skal bruges til pleje og vedligeholdelse af anilin, semianilin og dækfarvet læder. Guardian Trærens, 5ml.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop