Illum åbningstider

Illum ligger midt i indre by i København. Du finder Illum som ligger placeret i det idylliske kvarter ved Strøget i København, som har et fantastisk gademiljø, med en masse liv af både børnefamilier, ældre og singler. Velkommen til Illums Bolighus midt i indre by i København.


De ligger placeret i det idylliske kvarter midt i København som har et fantastisk gademiljø bl. Her kan du komme ind og se deres store fine udvalg og de har mange .

We use cookies on this site to ensure the best service possible. Lukkeloven er blevet erstattet af frit valg af åbningstider for butikkerne. Det tager Illum konsekvensen af, og stormagasinet udvider nu sine åbningstider , så du kan shoppe stort set hele tiden.


Finde aktuelle tilbudsavis, ◴ åbningstider og telefonnummer for Sephora butik i Østergade i København. I vores gourmetsupermarkeder på Nordre Toldbod og på ILLUM Rooftop kan du altid tage plads i Spiseriet og nyde dine indkøbte delikatesser, et glas vin eller en kop kaffe med udsigt over. Skal du parkere hos Illum eller bare i midten af København?


Parkér trygt, nemt og centralt hos Q-Park i Illums P-hus i Silkegade. Q-Park driver parkeringsanlæg af høj kvalitet centralt i alle store, danske byer.

Se her, hvor du kan parkere hos os i København. Find information om beliggenhed og priser. Besøg Skagen Fiskerestaurant på Illum Rooftop i centrum af København og oplev den ægte Skagen stemning med udsigt over København.


Bar Jacobsen Illum Rooftop i København K. Med få minutters gang fra Lyngby station, kan du komme ned og besøge Illums Bolighus. I Illums Bolighus finder du det, der er oppe i tiden, og som ikke er blevet glemt gennem tiderne. Vi har en bred vifte af gaveidéer af eksklusivt dansk og skandinavisk design heriblandt Royal Copenhagen, Georg Jensen, Design House Stockholm og iittala. Tinderbox er Danmarks førende koncept indenfor børnemode. Vi har et spændende og luksuriøst udvalg af de bedste nordiske og internationale mærker.


De spænder fra to gemte perler på toppen af Illum , til et stamsted for folk på Østerbro, til mødestedet hos Microsoft. Vi ønsker at skabe en god oplevelse hver gang, hvor samspillet mellem gæsten og baristaen er i centrum. Original Coffee fører et tæt samarbejde med Kontra Coffee, hvor vi sammen indkøber, sammensætter . Oplev den skønne stemning i Illums Bolighus i centrum af Aarhus, hvor du kan finde alt, hvad hjertet begærer af skandinavisk boligindretning. Om du skal finde den helt rigtige gave, lidt forkælelse til dig selv eller blot et tur med veninderne på en hyggelig shoppingtur, er det hos Illum Bolighus, du finder et.


En af Danmarks længste ølbarer med et udsøgt udvalg af øl fra Jacobsens bryghus, samt en fantastisk menu der supplere de vidunderlige øl. Illums facader har fået et arkitektonisk løft og sammenhæng.

Hjørnebygningen ud mod Storkespringvandet er nemlig blevet en del af Illum og forener .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop