Imprægnering af tøj i vaskemaskine

Vask uden brug af skyllemiddel. Imprægneringen virker som en “hinde” på tøjet og mister derfor sin . Zebla Imprægneringsvask i skuffen til skyllemiddel. Når du skal på tur, er det vigtigt, at du tager afsted med noget tøj , der er tilpasset forholdene. Mindst lige så vigtigt er det, at du vedligeholder dit tøj , så du kan få glæde af det igen og igen.


I Spejder Sport har vi alle vaskemidler, imprægneringsmidler og voksprodukter, så du kan vedligeholde og imprægnere din jakke, bukser . Anbefales til åndbart materiale som Gore-tex eller tilsvarende. Giver vandafvisende og smudsafvisende effekt, så tøjet også er nemmere at holde rent. Den er særdeles effektiv på grund af den særlige sammensætning af indholdsstoffer . Ved både Feldten og Nikwax skal du tilføje en mængde der passer til kg tøj (står på flasken). Det tilsætter du i vaskemaskine , der hvor du normalt tilføjer vaskemiddel.


Efterfølgende vælger du program og temperatur efter anvisning, hvor der står om tøjet tåler almindelig vask, skånevask, ekstra skånsom vask eller kun må . Hvis vaskeanvisningen på dit vandtætte tøj siger, at tøjet skal vaskes med et alkalifrit vaskemiddel, kan du bruge et produkt til vask af silke og uld – det er pH- neutralt og derfor alkalifrit. Det er et imprægneringsmiddel som ganske enkelt vaskes ind i tøjet i din vaskemaskine. Du vasker først tøjet på normal vis, med et vaskemiddel der er beregnet til åndbart og vandtæt tøj. Derefter kører du et kort program på vaskemaskinen , med Wash-In imprægneringsmidlet tilsat. Følg altid instruktionerne på såvel vaske- . Med en vandtæt jakke er det vigtigt at huske vaskemaskinen jævnligt.


GORE-TEX, eVent eller HyVent, er det vigtigt med en jævnlig tur i vaskemaskinen. I første omgang er der tale om tekstil- imprægnering , som er tiltrængt i den våde ti vi befinder os i - en vask, som simpelthen imprægnerer, mens tøjet er i vaskemaskinen , samt en spray, hvor imprægneringsvæsken naturligvis påføres manuelt. Første stykke tøj , som skulle testes, var en par baggy shorts, . Nem at bruge, sikker, højtydende Imprægneringmidler.


Nikwax Imprægneringsmidler kan påføres i en vaskemaskine eller i hånden. Nikwax fremstiller imprægnering produkter til imprægnering af tøj , basislag, fodtøj og . Til anvendelse i vaskemaskine eller håndvask. Vandbaseret imprægnering til tøj fra Nikwax. Genimprægnerer alt tøj med åndbare membraner.


Gore-Tex, SympaTex, Permatex, eVENT. For bedste resultat, fjern alle ikke vaskbare dele, og rengør beklædningsgenstanden med Nikwax . Gennemse kategorier: største stat i usa gastric pacemaker mri safety Løbesko. Tilsættes i vaskemaskinen og vaskes ved . Hvor ofte skal man vaske? Giv din jakke en tur i vaskemaskinen efter længere ture, hvor hvor du har haft høj aktivitet og sveder meget, for eksempel efter en Fyn Rundt osv. Så opløses pletterne, uden at beskadige tøjet.


Pas på, at du ikke bruger en imprægnering , som lukker micro-hullerne. Imprægneret tøj holder sig renere, snavs preller af, og tøjets åndbarhed bevares. Imprenex Plus kan avendes ved iblødlægning af tøjet eller direkte i vaskemaskinen. Rækker til liter vand eller kg tørt tøj i vaskemaskine.


Her skal man bruge et meget skånsomt vaskeprogram på vaskemaskinen eller vaske det i hånden (følg anvisningerne på tøjet ). Ved at imprægnere dit tøj , øger du tøjets oprindelige vandafvisende egenskaber og derved forhindrer du at føle dig fugtig når du kører i regnvejr.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop