Snegletape kobber

Selvklæbende kobber snegletape , der stopper snegle på deres vej. Kan bruges omkring potteplanter, højbede eller andre steder hvor der er snegle. Giver sneglen i et ubehageligt elektrisk stø hvis den prøver at kravle over tapen. Børne- og dyrevenlig – ingen kemikalier eller lokkemad. Snegleafvisende tape af kobber - snegletape - Hortus kobbertape mod snegle.


Der opstår et svagt elektrisk stød mellem kobbertapen og dræbersneglens slim.

Kobbertapen sættes fast på højbede o. I følge tests, der er foretaget kan sneglene ikke lide at kravle hen over kobbertapen. Effekten øges når kobbertapen har siddet et stykke . Køb KOBBERTAPE MOD SNEGLE online på harald-nyborg. Altid stort udvalg i insekt- og skadedyrsbekæmpelse og skadedyrsbekæmpelse hos Harald Nyborg. Dagen i dag har budt på en af vinterens faste, gode ud-af-haven-oplevelser.


Fagmessen for Havecentre er en årligt tilbagevendende begivenhe der altid får det til at krible i de grønne fingre. Det er en lukket fagmesse, hvor indkøbere fra landets havecentre samler ideer til, hvad der skal være på hylderne, når .

Selvhæftende kobbertape, kaldes også snegletape , er et miljøvenligst måde at beskytte sig på mod snegleangreb. Mellem kobberet og dræbersneglens slim opstår der et svagt elektrisk stø stødet slår ikke sneglen ihjel, men. Se komplet produktbeskrivelse. Status på kobber sneglebarriere. Så må det da være høje tid at jeg får lavet en status på hvordan det er gået med mit forsøg med kobbertape på højbedene.


Drømmen var sneglefri salat og jordbær. Først på sommeren så det ud til at virke. Alle små snegle med eller uden hus vendte så vidt jeg kunne se om . Der findes desuden et såkaldt snegletape af kobber , som du kan klæbe på dine højbede og på den måde afskrækker sneglene mod at kravle op til dine grøntsager. Et sneglehegn kan nemt sidde på kanten af et højbed. Med snegletape af kobber kan du sætte en kant rundt om krukker, bed m. Snegletape af kobber skræmmer sneglene væk fra højbedet.


Sørg for at tapen overlapper ved afslutning, så der ikke er nogen smuthuller for sneglene. Denne metode er enkel og billig og gør ikke skade på naturen. Er der nogen af jer der har prøvet kobbertape mod snegle ? Har læst om det i engelsk havemagasin - det er åbenbart ret brugt i England.


Jeg overvejer at prøve det i år. Har fundet det på Amazon, hvor det er noget billigere end herhjemme, men ville gerne lige høre om der var nogen erfaringer med det .

Navnet “ snegletape ” kommer af, at kobbertapen egentlig beregnet til at klæbe på kanterne rundt om krukker, havebede osv. Dog kan det være lidt svært at få tapen helt glat, men øvelse gør mester. Bruger pallerammer oven på hinanden som højbed. Det virker ved at snegletapen er belagt med et lag kobber og når sneglen kravler henover det skaber det en kemisk reaktion mellem metallet og slimet fra sneglen, det giver sneglen et ubehageligt elektrisk stød.


Selvom dette er en meget lille elektrisk ladning, er det nok til at sneglen ikke vil have noget med tapen at gøre. Se leveringsomkostninger. Hindrer effektivt dræbersnegle i at klatre op i planter og urtepotter. Læg tapen omkring rammen, potten eller andre plantebeholdere.


Mellem sneglens slim og kobberet opstår der et svagt elektrisk stø og sneglen vender straks om. Skal påsættes ved mindst 15°.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop