Følgende forkortelse

Kendingsbogstav for Frankrig. For eksempel Forkert forfeks. Fortegnelse over danske og udenlandske forkortelser og akronymer anvendt i det daglige sprog. Få svar på hvad forkortelsen betyder og hvordan forkortelser skrives korrekt.


FN, Forenede Nationer (United Nations). Relaterede søgninger: Ordbog over det danske Sprog flg.

Andre forkortelser kan være reserveret en bestemt an- vendelse. Omvendt modsvarer en forkortelse ofte kun en vis an- vendelse af et ord eller en ordforbindelse. Glosbe, online-lexikon, gratis.


Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Jarlsberg og Larviks Amt. DN: Diplomatarium Norvegicum. FORTEGNELSE OVERANVENDTE FORKORTELSER W I: Verden som vilje og forestilling, bd.


Oversættelse, indledning og noter ved Søren R. Når der citeres fra det ikke oversatte tillæg der indeholder kritikken af Kants filosofi, sker det med følgende forkortelse : W I (Zürcher Ausgabe).

Måleenheder og statistiske indikatorer bør kun forkortes når de efterfølges af talmæssige værdier, f. M = SD = og mg. Desuden kan kun følgende. Elementet har følgende syntaks.


Det gør det også muligt for brugere af højtlæsningsprogrammer at få akronymets betydning læst op i stedet for selve forkortelsen. Påkrævede attributter Valgfri attributter Ingen title full (kun XHTML 2) Attribut Værdi Beskrivelse title Tekststreng Betydningen af forkortelsen. Anvendelse af forkortelser og symboler medfører risiko for fejltolkninger. Al skriftlig dokumentation vedrørende patienter på Aalborg skal være entydig.


I en generel retningslinje for Aalborg Sygehus beskrives, i hvilket omfang forkortelser kan anvendes på sygehuset. I det følgende beskrives hyppigt anvendte . Rettighed vel hyppigt har forført Dem til OrdUdfyldninger, som svække Indtrykket, og som neppe vilde have fundet Ste saafremt det ikke havde været nødvendigt at tilveiebringe de uundgaaelige Fødder. I denne Henseende trænger det hele Arbeide til en omhyggelig Revision og deraf følgende Forkortelse. Af tekstrettelseslisten fremgår det, hvis og hvornår manuskriptet har dannet grundlag for rettelserne.


Følgende forkortelse anvendes: betegner manuskriptet til Vinter-Eventyr, . Hver gang fuglene skal passere en front med dårligt vejr forsinkes ankomsten til yngleområderne med deraf følgende forkortelse af yngleperioden - som i nogle tilfælde bliver så kort eller så fattig på bytte - at yngleforsøg ikke påbegyndes eller må opgives. Sådanne fugle har således frie tøjler og kan bevæge sig hen, hvor.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop