Legetøj æg der klækker

Det er nu, du skal gribe om ægget , holde om det og prikke til bunden for at hjælpe klækningen på vej. Men husk at være tålmodig. HATCHIMALS Colleggtibles 4. Sammenlign priser og læs anmeldelser af hatchimals Legetøj.


Klik her og find den bedste pris nu! Dinoæg der klækkes i vand. Dette er ikke et almindeligt æg - put det i vand og se hvorfor. Du lægger ægget i vand og venter på at det klækker , så dinoen kommer ud.


Følg dinoens udvikling og leg med den. Vandperler er månedens deal - Køb vandperler for 3kr. Så er der en helt ny baby dinosaur, som man kan lege med Det er et super sjovt og anderledes stykke legetøj , som alle børn vil elske. Det er fremstillet i slidstærkt træ og har en gul og rød halvdel.


De to fine æg har hver deres særlige raslelyd og nu kan hele familien samles om at spille musik sammen. De er på vej ud i butikkerne lige nu, men det er et mindre parti, . De super søde figurer er nemme at elske. Du skal selv sørge for at de kommer ud af ægget. Det gør du ved at gnide på det fine hjerte på ægget til det skifter farve til lyserød. Når hjertet har skiftet farve er ægget klar til at blive klækket.


Super sjove små æg , man kommer i vand og vokser. Efter ca timer klækker ægget og der kommer en lille dinosaur ud af skallen. Kommer med forskellige dinoer, man kan ikke vælge hvilken. Kreative sæt, Små gaver, Videnskab og geografi. Er der nogen, der kender til et legetøjsæg, som klækker , når det holdes varmt og hvor der er en form for mekanisk kylling fugl inden.


Min veninde fortalte lidt overordnet om det og nu tænker jeg at give hende et for sjov. Varm det lille hjerte på ægget med din finger. Få de sødeste tvillinger når du klækker ægget.


Guide de bedårende tvillinger gennem fem niveauer i deres liv ved at passe godt på dem. Ikke egnet til børn under år. Læs de seneste nyheder online fra Danmark og udlandet. Således kan barnet bytte eventuelle dubletter med venner eller søskende.


Hatchimals Surprise er blevet dobbelt så sjove. Indeholder æg med et legetøj i . Pakke med et stort æg som indeholder en legetøjs dinosaur. Udklæk din egen dinosaur. Tag ægget ud af pakken, og læg det i nok vand til at det kan have hele ægget under. Vent en dags tid og ægget vil langsom slå revner.


Efter cirka timer vil det være fuldt udklækket, tag din nyudklækkede dinosaur op af vandet, og tør . Indtil nu, er moderselskab Spin Master har bevogtet legetøjet inde i et stort æg lavet af et hårdt materiale, der svarer til plast. Løftet var, at der — når tiden var inde — et lille væsen inde ville bryde ud på egen hånd. For at få æggene til at klække , børnene skal interagere med sine shell, der har . Sjovt lille stykke dinosaurus legetøj , et æg som du ligger i vand i 6-timer, så er det udklækket til en fin lille dinosaurus.


Når dit barn så har haft det ude af van bliver det igen mindre, så lægger man det bare i vand igen. Fungerer som vores vandperler. Skønt og morsomt æg med overraskelses dinosaur fra Image Toys. Det sjove æg lægges i vand ved stue-temperatur (bør ikke overskride grader). Indenfor timer vil æggeskallen knække og en overraskelses-dino vil titte frem.


Så kan du udklække dit helt eget dinosaur æg. OBS: Der kan forekomme små revner i ægget , da skallen skal være tynd for at ægget kan klækkes.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop