Ludus web vuf

Frie tjenester - Free services. Kursistsiderne giver dig, som allerede går på VUF , adgang til de mest benyttede sider. Den daglige opdatering omkring ændringer i undervisning kan ses i Ludusweb , hvor du også kan følge med i fravær, lektier, skriftlige afleveringer mm. Se vigtige informationer. WiFi) and licenses for Office 365.


Klik på pilen foran dit undervisningssted nedenfor. Arrow down key opens calendar . A network error has occurre please try again. VUChf Nordjyllan Aalborg afdeling. Nordvestsjællands HF og VUC. IBC International Business College.


Del siden med dine venner. Undervisningsbeskrivelser. Vejledning og tilmelding. Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.


Sammensæt en hel HF over 2½ eller år, eller vælg et eller flere fag fx en 1- årig uddannelsespakke. Her er også ½ års forløb, der gør dig klar til EUX på erhvervsskolen. En del fag kan du tage som E-learning. Vælg et eller flere fag på niveau med folkeskolens 9. Fred og ro til at forberede dig - Studiesalen er svaret.


Se hvilke fag og lærere du kan møde i studiesalen i skemaet på Fronter (link). Vi åbner for tilmelding til enkeltfagshold tirsdag d. Vi giver jer, der allerede er aktive på . Klassedannelse for kommende 2. Det er nu muligt at se hvilke klassekammerater du får næste år. Listerne hænger på info-tavlerne for Terminsprøver i foyeren. Other er måske ikke fuldt understøttet af Fronter. Advarsel: Javascript er deaktiveret.


Fronter anbefaler at aktivere Javascript at hensyn til brugerene. Kig derfor jævnligt i LudusWeb og Sharepoint ( gruppen Idræt-THJ) for information om lektier, elektronisk tilgængeligt materiale, etc. Tjek også undervisningsbeskrivelsen i LudusWeb der opdateres . Husk at lukke internet -vinduet på . VoksenUddannelsescenter Frederiksberg.


Hvis du søger uddannelser på andre adresser end den viste, kan kortet i højre side anvendes til at se disse adresser. Teknologigiganterne i kapløb om at revolutionere teknologien med kvantecomputere, som på sekunder kan finde resultater, som tidligere tog måneder og år. VUC Storstrøm - din vej videre Se de mange uddannelsestilbud Faxe Næstved Vordingborg Nykøbing F. Her kan du give den gas med en 2-årig HF, bryde gamle vaner med AVU, blive bedre til at regne, læse og skrive med FVU eller få hjælp til ordblindhed med OBU!


Der er ingen tilgængelige oplysninger om denne side.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop