Salg af bøger på nettet

Danmarks største portal for køb og salg af brugte bøger. Efterlyste bøger for de sidste. Relaterede søgninger Sælg bøger - bogbasen. Køb og salg af brugte bøger og blade på DBA. Du vil ofte godt kunne komme af med dine skønlitterære klassikere og dine gode fagbøger, men den helt store gevinst er der desværre kun på sjældne titler.


Det er nemt at sælge brugte bøger på Pensum.

Opret en profil, indtast data på din bog og vent indtil en køber kontakter dig. Køb, salg og bytte af brugte bøger og magasiner. Udvid bogsamlingen eller få læst op på emner, der interesserer dig. Find billige tilbud på GulogGratis.


Vores mål er, at bringe det samlede udbud af antikvariske titler op på cirka 500. Lige nu tester vi på et begrænset antal antikvariater, men vi vil efterhånden åbne op for flere. Du får en effektiv online salgsplatform og adgang til mange potentielle kunder.


Brugte bøger sælges online fra netbutik med stort alsidigt udvalg af brugte bøger.

Skønlitteratur, faglitteratur, børnebøger, hobbybøger o. Her kan du nemt og billigt købe og sælge brugte studiebøger. Studiebøger er lige så gode, når de er brugte - prisen er bare bedre. Det lader et stigende antal studerende til at have fundet ud af, skriver metroXpress. I hvert fald har internetportalen Dba. Fra uge et til i år har der . Louise Trillingsgaard er loppemarkedsveteran og brugtblogger bag bloggen Retroguld.


Det vigtigste for at have succes med online salg af brugt tøj er, at man giver sig tid til at tage pæne, retvisende billeder og skriver en grundig beskrivelse af størrelse og eventuelle tegn på sli . Vælg mellem millioner titler! Alt fra studiebøger og krimier til skønlitteratur, helsebøger og børnebøger. I Bogsalonens antikvariat sælger vi brugte bøger inden for alle kategorier.


Et begrænset antal af dem kan du finde her på vores hjemmeside - der vil. Har du gode brugte bøger , du gerne vil lade andre få glæde af, er du meget velkommen til at kontakte os. Klik ind på dit fakultet eller professionsuddannelse herunder, hvor vi løbende opdaterer listen af udvalgte bøger , vi køber i butikkerne.


Mørks Antikvariat køber og sælger bøger adresse: Randersvej kld. Du kan sælge din brugte pensumbog i . Denne side er under konstant opbygning ! Jeg har tusindvis af bøger der sættes til salg ,.

Mit navn er John Pedersen, bopæl i Middelfart. Igennem mere end år har jeg samlet på bøger , blade, .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop