Spionudstyr børn

Her finder du sjovt spion legetøj til børn. Lad dit barn blive spion for en dag med det seje spionudstyr. I vores sortiment kan du blandt andet finde et stort udvalg af spion gadgets som walkie-talkier, fingeraftrykslæser, spionpenne, spion ur, spion kikkert og mange flere seje spion ting. Hos BR har vi et stort udvalg af spionudstyr til børn - Fri fragt ved køb for over 4kr.


Masser af lækkert spionudstyr til specialagenten og superspionen. Lad børnene blive rigtige detektiver med det helt rigtige gear og hemmelige udklædninger.

Herunder har vi samlet det fedeste spy gear til børn , der elsker alt, hvad der er totalt snigeren! Spion ure, spionsæt, detektivsæt og meget mere. SPY NET Vibrasonic walkie-talkier 44kr.


Kan du godt lide at holde lidt øje med naboen, snyde tyven, fange nogen på fersk gerning, når de prøver at snyde dig, eller har du bare en indre spion gemt i maven? Spy Gear er sjovt spionudstyr til børn. Så er vores spion gadgets helt perfekte.


Diskret eller professionelt udseende spionudstyr til dig, der har noget, som skal optages. Aldrig har det været mere .

Rollespil, Spion udstyr , Spy gear, Mange timers leg. Her kan du se alt det legetøj, som har med Sport og Spil at gøre. SOLGT ) Spy gear lang kamera optager. Der er alt lige fra glidebaner til Nerf skydespil.


Tilbage keyboard_arrow_right Frem. Indtast din e-mail-adresse i feltet nedenfor, kryds af i boksen Jeg godkender betingelserne, og klik Køb for at gå til sikker betaling. Køb dette digital-billede. Efter betaling får du en e-mail med et link, hvor du kan downloade billedet i høj opløsning. Den lille dims sættes på barnets computer - og vupti - kan mor og far se hvert eneste tryk på tastaturet og affotograferinger af skærmbilleder.


Privatdetektiv Sture Baggenæs fra Jysk . Vi sender din pakke imorgen. Henvendelserne bunder normalt i . I al hemmelighed overvåger forældre deres børn med spionudstyr , når de chatter og skriver mails på internettet. Kæmpe udvalg i Spionudstyr fra bla. På bedste Big Brother-facon overvåger danske forældre deres børns færden på internettet med spionudstyr.


Børns Vilkår advarerkraftigt mod tendensen. M er en fantastisk serie legetøj til store børn.

Alle deres produkter udfordrer børn på kreativitet og læring inden for flere forskellige områder. Vær spion for en dag og leg med det sjove spionudstyr , hvor du kan lære en masse om morsekoder.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop