Flamingokasse til grøntsager

Sørg for at grønsager og kartofler er tørre når de kommer i kassen. Sørg for udluftning i den første ti så undgår du at tingene rådner i kassen. Kan modstå frost ned til -°C i 1-2 . Fordelen ved at anvende EPS-emballage som denne er bl. Se komplet produktbeskrivelse. Moderne huse har ikke opbevaringsmuligheder for havens prægtige grøntsager.


Vi savner de mørke kældre og lofter, hvor der er koldt men frostfrit og. Hvilke grøntsager kan opbevares i en flamingokasse på altanen? Hvad skal jeg tage højde for?


Er der nogle grøntsager som ikke tåler at ligge sammen med andre? Ja kort sagt kom med jeres erfaringer og tanker . Frostfri opbevaring af grønsager som fx gulerødder? Flere resultater fra slyngebarn. Opbevaring af grøntsager 11. Kniber det med pladsen på køleskabshylderne, er der i vintermånederne god mulighed for at opbevare grøntsager og andre madvarer udendørs.


Kartofler tåler derimod ikke frost og skal opbevares, hvor temperaturen aldrig kommer under grader, fx i et frostfrit skur eller i kraftige flamingokasser tæt på . Anvendelsesmuligheder for skumkasser. Der er uanede anvendelsesmuligheder for skumkasserne. I kan bruge dem til opbevaring af rodfrugter og grøntsager , ferske varer eller forarbejdede fødevarer.


Derudover kan de bruges til at transportere kolde og varme mad- eller drikkevarer, som f. Det er ofte en udfordring at spise de indkøbte grøntsager og frugt, før de går til. En flamingokasse foret med aviser på terrassen kan være fortræffelig til opbevaring af kål (hvidkål, rødkål, blomkål m.v.), kartofler og rodfrugter (selleri, rødbede, pastinak gulerod m.v.). Jeg har dårlig erfaring med grøntsager i flamingokasser. Jeg synes, at grøntsagerne rådner alt for let. Jeg bruger nu kun trækasser.


Dem fra årstiderne duer, men de holder kun få år. Papkasser kan også bruges, men efter få dage er de så bløde, at jeg ikke kan løfte dem uden at bunden går i stykker. Hjemmebyggede kapilærkasser indlæg 10. Når vi høster, er alting i kraftig vækst, og grøntsagerne lever videre, selv om vi skærer rodsystemet over. Alternativt kan du opbevare dem et tørt, mørkt og køligt (5-grader) ste fx i en flamingokasse på et koldt cementgulv i garagen eller på altanen med nogle aviser over.


Lys får kartoflerne til at . Se det store udvalg og køb online her. Ellers kan man bruge kraftige flamingokasser med ekstra isolering, men under hård frost er det stadig svært at holde temperaturen i den type kasse over nul grader . Har nogen en ide til opbevaring af grønsager frostfrit. Har et redskabsrum og forsøgte sidste år med flamingokasser , aviser o. Har intet køligt, frostfrit rum. Men frosten blev ikke holdt ude.


Gode og rimelig billige ideer velkommen. En god idé er derfor at putte dem i en flamingokasse på terrassen eller i garagen. Jemogfix kan man købe nogle flamingokasser. Jeg har prøvet de der flamingokasser til grøntsager – det hele rådner – rimeligt ulækkert efter.


Flamingokasser til grøntsager. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Udvendige mål: 600×400×3mm. Kan også bruges til transport af frostvarer i kortere tid.


Der er rigtig mange muligheder for genbrug af Skagenfoods flamingokasse , når du har tømt den for fisk og is.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop