Fullrate kundeservice

Her på siden finder du kontaktoplysninger på Fullrate kundeservice og teknisksupport. Kontakt os og få svar på dine spørgsmål! Få hjælp til din mobil, dit bredbån mobile bredbånd eller TV. Har du problemer, kan du finde svar på disse sider.


Det TDC-ejede Fullrate har, som mange andre teleselskaber, ingen fysiske butikker, hvor man kan komme ned til kundeservice og spørge om hjælp. Hos os i Fullrate er kundeoplevelsen i centrum – og vi har brug for dig! Ligger du en ære i at yde god service, sælge derud af og være en del af vinderholdet, så er det hos os du skal søge! Hos Fullrate finder du også muligheden for at komme i kontakt med både Kundeservice og teknisk support.


Bemærk at du også har adgang til en selvhjælpsside på hjemmesidens Mit Fullrate. Det er muligt at kontakte Kundeservice. Hej Arne Tak for de fine ord.


Enten har du været meget uheldig eller også er det lang tid siden du har ringet til os. Normalt kommer du stort set lige igennem til vores kundeservice og support. Mandage og tiden omkring udsendelsen af regninger kan der dog være. Blockbuster aktivering på Fullrate TV (eksisterende bruger).


PC og en internet browser. TDC Group relancerer Fullrate med ny visuel identitet. Lasse Olsen Kilde: Mobilsiden. Fullrate har fået en helt ny visuel identitet med turkise og blå farver og skal ikke længere kun være kendt for lave priser, men også god kundeservice.


Passer dit abonnement til dig? Dit behov kan ændre sig og det er derfor vigtigt, at du holder dig opdateret på din løsning. Se Fullrate kundeservice og tjek priser på mobilabonnement. Se kvaliteten af netværk og udvalget af Fullrate mobilabonnement, tilbud og priser.


Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Firats kontakter och hitta jobb på liknande företag. Firat har lagt till jobb i sin profil. Vi tilbyder en hurtig og nem made at finde kundeservice nummer på tusindevis af firmaer rundt omkring i verden. Minimal nedetid er ganske væsentligt synes jeg, så derfor har jeg forhørt mig omkring nedetid osv.


Den trådløse router kunne være bedre. Dette gjorde også, at selskabet gik fra kun at dække i Storkøbenhavn til at være landsdækkende inden for . Fullrate og Mfor at stå endnu stærkere på telemarkedet for mobiltelefoni, TV og Bredbånd under Fullrates brand. I dag tæller kundebasen over 300.


Telenor Bredbånd og Bredbåndstelefoni. Fullrates kundeservice er super effektive, de kan nemlig tilgås via telefon, mail, diverse online- og sociale medier, hvor de hjælper så .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop